Седмичен любовен хороскоп 7 - 13 януари

Какво ви чака тази седмица?

2019-01-08 12:00:00
Седмичен любовен хороскоп 7 - 13 януари
Снимка: Pexels

Овен


Проявете търпение към претенциите на половинката си, колкото и странни да ви се сторят. Както знаете всеки понякога има „лош ден“ и на вас ви се е случвало. И в такива моменти сте очаквали да ви отстъпят. Може би сега е ваш ред. След като успокоите обстановката с обезоръжаващата си усмивка ще се почувствате много по-добре, ще разберете смисъла на израза: благородна мъдрост. Бъдете сигурни, приятел/ката ви ще оцени жеста високо.

 

Телец


Настроението ви е романтично и сте в състояние да превърнете дори най-смелите си пориви в действителност. Проявете инициатива, независимо дали сте във връзка или не. Ако вече имате приятел/ка споделете вълненията си и разберете дали той/тя няма същите желания. Усещането за синхрон и хармония ще ви вдъхнови. Ако пък сте в групата на необвързаните не пропускайте възможността да общувате и да се запознавате с нови хора. Сигналите, че сте обект на нечий интерес ще бъдат повече от един.

 

Близнаци


Разнообразни ще са заниманията ви през тази седмица. Ще са свързани предимно с приятели или съученици, които ще имат нужда от помощ. Не им отказвайте, макар че ще се наложи да пренебрегнете някои свои предпочитания. В края на седмицата ще получите нещо като изненада-награда от половинката си. Е, няма да е награда в истинския смисъл на думата, но вие ще я почувствате така след „жертвите“, които сте направили за приятелите си. Изненадата ще е нещо, за което отдавна си мечтаете.

 

Рак


Личните отношения ще са много спокойни. Ще усетите, че половинката ви разбира прекрасно и с удоволствие се включва в реализацията на идеите ви. Използвайте момента, сега бихте могли да намерите решение на някои спорни въпроси. Подхождайте тактично и не прекалявайте с изискванията. Ако връзката ви е стабилна ще установите кои са истински дълбоките причини да сте заедно освен естественото ви привличане.

 

Лъв


В следпразничния период и в първите учебни дни обстановката често ще е непредвидима и ще се отрази на отношенията с половинката ви. И двамата ще сте неспокойни, самовглъбени, разсеяни. Не разчитайте само на чара си, контролирайте емоциите и избягвайте проявите на ревност и егоцентризъм. На моменти ще ви се струва, че някои случки от миналото се повтарят. Замислете се, анализирайте конкретните прилики и не повтаряйте стари грешки, за да не преживеете още веднъж старите разочарования. И не забравяйте проверената истина, че любовта иска жертви.

 

Дева


Ще е малко трудно да разпределите вниманието си между собствените грижи и претенциите на половинката. Напрежението ще се движи по синусоида. Приемете случващото се като изпитание за вас и проверка на силата на чувствата и здравината на връзката ви. Не провокирайте остри спорове, които само ще навредят на отношенията. По-добре е да отложите реализацията на някоя от целите си вместо да „тъпчете на едно място“, да се зареждате с черни мисли и да търсите проблемите там, където ги няма.

 

Везни


Огромна роля във взаимоотношенията с половинката ви през тази седмица ще изиграе някаква тайна. Може би ще е ваша или чужда, но ще е нещо, което той/тя не знае. Не е изключено тайна, която ви е поверена от стар приятел, съсед, съученик да придобие публичност и да навреди на доброто ви име. А не е изключено и нещо, което вие преди време сте споделили да бъде разгласено съвсем не на място. И в двата случая се придържайте към истината такава, каквато е. Всеки опит за „измъкване“ ще се окаже погрешен ход.

 

Скорпион


Ще ви е малко трудно да влезете в „работен ритъм“ през тази седмица. Къде от мързел, къде от разсеяност непрекъснато ще се натъквате на някакви затруднения, които ще ви развалят настроението. В същото време половинката ви ще е точно като огледало. Когато вие сте сърдити и той/тя така и обратно. Ако не искате непрекъснато да се разправяте и да си губите времето уточнявайки кой крив, кой прав е по-добре за известно време да не се виждате. В края на седмицата обстановката ще се успокои и ще ви е по-лесно да се разберете.

 

Стрелец


В началото на седмицата ще ви „подшушнат“ нещо, свързано с гаджето, което ще ви разтревожи. През първите няколко дни няма да ви се разговаря по темата, ще се чудите дали изобщо да обсъждате или не, ще се мятате от едната крайност в другата докато по благоприятно стечение на обстоятелствата ще установите, че клюката е чист фейк. Малко размисъл и се убедите, че когато има лесен начин не бива да се избира трудния. Колко по-бързо щяхте да се освободите от съмненията, ако бяхте проявили малко повече доверие към приятел/ката си и бяхте попитали директно какво се случва. Добър урок, за да разберете, че обикновено късият път е за предпочитане. Ще ви спести и време, и емоции, и неоснователни тревоги.

 

Козирог


В началото на седмицата може все още да сте леко неспокойни, да ви липсва концентрация. Занимавайте се предимно с текущите задачи. Ако сте пропуснали учебен материал опитайте се да го наваксате. Разговорите с половинката може да са тягостни и лишени от ентусиазъм. Разредете срещите. След четвъртък обстановката ще е много по-спокойна. Тогава бихте могли да обсъдите тревогите си. Ще се радвате на пълно разбиране и много съчувствие.

 

Водолей


Чували сте твърдението, че злото никога не идва само`, нали? Даже и да не сте го чували през тази седмица ще разберете какъв е смисълът му. Почти едновременно ще изникнат някакви проблеми у дома, някакви проблеми в училище, някакви разправии със съседите… И изобщо, каквото и да се случи, ще се оказва, че все вие сте виновни. Единствената ви компенсация ще е, че романтичните отношения ще са в най-добрата си фаза. Може да не постигате пълно съгласие по всички въпроси с приятел/ката си, но пък и кардинални противоречия няма да има.

 

Риби


Непредвидена покана за кино, кафе, разходка или друг начин за сближаване доста ще ви изненада. Ще е отправена по такъв начин, че ще ви е трудно да откажете. Ако сте във връзка ще е трудно и да приемете и изведнъж ще се окажете в доста неблагоприятната позиция „между чука и наковалнята“. Ако все още нямате приятел/ка обаче, това ще е една добра възможност за вас. При всички случаи съгласието ви трябва да се базира поне на симпатии към инициатора на срещата, за да не се почувствате излъгани след време.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

kakvo li me4tae golemia mi bliznak i kakvo li 6te e kato iznenada za nego ??? govoria bez tulkuvania i v mnogo li4en plan


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия