Седмичен любовен хороскоп

Какво ви очаква в последните дни от седмицата?

2019-01-04 13:30:00
Седмичен любовен хороскоп
Снимка: Pexels

Събудихте ли се вече от Новогодишната еуфория? Отшумя ли ехото от пиратките в ушите ви? Осъзнахте ли, че „каквото беше - беше“?Да, така е, но понеже любовта е вечна, любовни емоции все пак ще има и ето какви трепети ви очакват до края на седмицата.

 

Овен


Петък – по благоприятно стечение на обстоятелствата ще разберете какви са причините, внасящи смут в отношенията с половинката ви.

 

Събота – ако чувствата ви са истински, ще се убедите колко важна е връзката ви за вас. Все още не е късно да признаете за допуснатите грешки и да се извините. Започнете новата година наистина с нещо ново, преодолейте егоизма.

 

Неделя – разговор с приятел, който ще има желание да обсъди с вас любовните си тревоги, ще накара да погледнете на своята романтична връзка от съвсем различен ъгъл. Ще осъзнаете, че уеднаквяването на две ценностни системи съвсем не е лесна работа.


Телец


Петък – ще получите новина или предложение, за което не сте готови. Не бързайте да отговаряте.

 

Събота – не се възползвайте от възможностите за флирт, които ще имате, присъствайки в голяма шумна компания. Благоприятният вариант е да заложите на чисто приятелските взаимоотношения.


Неделя – нови хора ще се появят в живота си, но преди да се втурнете към поредната любовна авантюра е желателно да подредите съществуващите връзки и трайните приоритети.


Близнаци


Петък – имате нужда от нови емоции и днес ще си ги получите. Списъкът с обожателите ви ще се увеличи, но ако вече сте във връзка е много вероятно новото попълнение да ви навреди.

 

Събота – за да бъде връзката ви стабилна трябва да се освободите от личните си комплекси и предразсъдъци. Приемете критиката към собствените си недостатъци и бъдете искрени с половинката си

 

Неделя – претенциите на приятел/ката ви ще звучат странно. Приемете ги с чувство за хумор и не оспорвайте основателността им. Измислете някакво развлечение, напрежението ще спадне неусетно.

 

Рак


Петък – напрегнат ден, във ваша полза е да не си насрочвате любовни срещи. Ако половинката ви все пак държи да се видите, направете го на тихо място и без чуждо присъствие.

Събота – не очаквайте любимия човек да чете мислите ви. Ако нещо ви безпокои просто питайте. Честното отношение към връзката я прави по-стабилна.

Неделя – невероятен шанс ще имат необвързаните Раци. Най-после ще могат да се сближат с личност, която отдавна привлича вниманието им. Не се двоумете, действайте бързо.

Лъв


Петък – дайте предимство на желанията на половинката си, оставете своите на заден план днес. Ще усетите промяна, макар и минимална, която ще ви зарадва и окуражи.

Събота – половинката ви ще има някакъв практически проблем. Проявете разбиране, постарайте се да помогнете, дори да е само с идея. Ще е повече от нищо.

Неделя – занимайте се със своите задачи и не си насрочвайте романтични срещи за днес. Уточнете заедно очакванията за следващите дни, за да не се стига до излишни обяснения.

Дева

Петък – не отказвайте на покана за парти с приятели. Ако преодолеете мързела си ще се запознаете с привлекателна личност.

Събота – започнатото вчера ще продължи и днес, но ако вече сте във връзка е хубаво да прецените последствията. Преценявайте поведението си така, че да не давате повод за клюки.

Неделя – ще привлечете вниманието независимо дали го искате или не. Ако сте на купон с половинката си не давайте поводи за ревност. Ако сте обект на флирт и това ви е приятно не крийте зад излишна скромност.

Везни

Петък – бъдете готови за изненади, ако за днес сте си насрочили романтична среща е много вероятно да не се състои. Не бързайте да се цупите преди да сте изяснили причините.

Събота – общувайте с половинката си само, ако сте сигурни, че няма да избухнете и да предизвикате разправия с непредвидим край, за която след време ще съжалявате. Не се надявайте на сериозна промяна в отношенията си.


Неделя – отделете време за собствените си творчески търсения. Малко уединение ще ви помогне да възстановите душевното си равновесие. След това дори лошите новини ще са по-лесни за възприемане.

 

Скорпион

Петък – доста сте разсеяни и не е изключено забавлявайки се с приятели да забравите за срещата с половинката си и да търпите сериозна критика. Ако все още не сте попаднали на „голямата и всепомитаща любов“ не е изключено точно днес Амур да ви прониже с една от коварните си стрелички.

Събота – като продължение от предишния ден, независимо каква е ситуацията, бъдете готови да направите първата крачка.

Неделя – не си правете никакви планове, карайте „по течението“. Наслаждавайте се на дребните радости, дори ако сте сами у дома. Поне е сигурно, че няма да сътворите нещо вредно.

Стрелец

Петък – какво ще правите днес зависи от това какво сте правили предишните дни. Ако през цялото време сте били с половинката си, то днес е желателно да си дадете малко почивка и обратно. В случай, че не сте се виждали, то посветете си взаимно част от времето.

Събота – приятел/ката ви може да е леко раздразнител/на по някаква причина. Проявете търпение, не задавайте въпроси. Скоро ще разберете какво се случва.


Неделя – вероятно ще се наложи да избирате дали да се съгласите за романтична среща или да предпочетете покана за най-обикновен приятелски купон. Следвайте интуицията си, няма да съжалявате.

 

Козирог

Петък – най-добрите планове за днес са да действате без никакви планове. Оставете инициативата на половинката си, ако не настоява да се видите, значи така е по-добре.

 

Събота – изненадващо и някак си „съвсем без повод“ приятел/ката може да ви зарадва с мил, макар и дребен подарък. Не се чудете и не разпитвайте. Просто покажете колко много ви е зарадвал този жест показващ не толкова внимание, колкото чувства.

 

Неделя – прекрасен момент да сте извън дома и в компания. Излезте на вън, за да видите и вие свят и света – вас. Емоциите ще са прекрасни, независимо дали вече сте във връзка или не.

 

Водолей


Петък – мислите ви са предимно романтични и буквално „витаете в облаците“. Не се захващайте със сериозни занимания, ще допуснете сума ти грешки, а може и да се нараните.

 

Събота – даже и цял ден да сте с половинката си пак няма да ви стигне. За предпочитане е да не сте заедно толкова дълго време, не лишавайте връзката си от загадъчност.

 

Неделя – съвсем невинна забележка от страна на половинката може да ви засегне. Никой не е идеален и при по-дълги връзки се случва „дребните камъчета да обърнат колата“. Замислете се какво всъщност искате и очаквате.


Риби


Петък – не се опитвайте да стигнете до някаква истина, прилагайки хитроумни стратегии спрямо половинката си. Колкото сте по-директни, толкова по-лесно ще изчистите съмненията си.

Събота – романтични сте, но и сантиментални, и меланхолични. Днес дори добронамерена шега може да ви натъжи. Ще си спестите разни леки сблъсъци, ако общувате с половинката си виртуално, а не лично.

Неделя – възползвайте се от покана за присъствие на някакво публично мероприятие или представление, независимо дали сами или с компания. Обстановката ще ви помогне да възстановите доброто си настроение и самочувствие.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия