Седмичен любовен хороскоп 24 - 30 декември

Каква ще бъде празничната седмица в любовта?

2018-12-25 11:00:00
Седмичен любовен хороскоп 24 - 30 декември
Снимка: Pexels

Овен


Празничната еуфория, ваканцията, интензивното общуване, изненадите ви тонизират и зареждат с толкова много емоции, че ви е трудно да ги овладявате. На моменти сте прекалено стремителни, прекалено взискателни, прекалено нетърпеливи и даже не сте в състояние да изслушате до край хората, с които разговаряте. Намалете темпото и не се опитвайте да изпреварвате събитията. Може да нямате достатъчно време за срещи с половинката си, обаче нищо не ви пречи да изпращате сигнали за любовта си виртуално, но достатъчно искрено.

 

Телец


Ентусиазирани сте, сговорчиви и убедителни. Настроението ви е прекрасно не толкова заради най-светлия празник в годината, колкото заради усещането, че сте свободни, разполагате с времето си и можете да правите каквото си искате. Е, да не забравяме и коледните подаръци, които внасят допълнителна тръпка в целия „пейзаж“. Възможността да се виждате с половинката си толкова често, колкото той/тя има желание също не е за пренебрегване. Сега е моментът да използвате личния си чар и да решите всички съществуващи спорове. Ще е едно от личните ви коледни чудеса.

 

Близнаци


На много изненади ще се радвате по време на празниците и през ваканцията като цяло и, понеже представителите на вашия знак по правило са си късметлии, в по-голямата си част ще са приятни. Е, ще има и някоя друга „греда“, ама то колкото да не се самозабравяте и да не летите прекалено високо в облаците. Ако половинката непрекъснато ви ухажва, опитва се да ви угоди и зарадва, не го приемайте за даденост и за нещо, което ви се полага „по право“. Опитайте се да отговорите на неговите/нейните усилия равностойно. Като се има пред вид колко сте оригинални никак няма да ви е трудно да измислите нещо подходящо вместо да „лежите на стари лаври“. Разбирателството между вас, постигнато сега, ще продължи дълго.

 

Рак


Искате ли през ваканционния период да сте по-често с половинката си и да си осигурите незабравими мигове заедно? Нищо по-лесно, стига да спазвате едно важно условие. Не споделяйте и не обсъждайте намеренията си с никого. Действайте спонтанно и според обстоятелствата. Правете каквото ви хрумне в момента, когато сте заедно. Ще удивите и себе си и него/нея от ефекта на постъпките си. Колкото по-изненадващо и непредвидено, толкова по-весело и впечатляващо. А защо да не се върнете към старите традиции? Да изпратите картичка в плик по пощата или скромен подарък по „куриер“, като в тази роля може да влезе ваш приятел, преоблечен като някое от джуджетата на Дядо Коледа… Действайте смело, с размах и фантазия. Резултатите няма да ви разочароват, а връзката ви ще се преобрази.

 

Лъв


Организацията на празниците не е изцяло във вашите ръце и, искате или не, ще трябва да се съобразите в известна степен с решенията на родителите си. Което означава, че най-вероятно няма да имате възможност да се виждате толкова често с приятел/ката си, колкото ви се иска. Не унивайте и не си разваляйте настроението. През втората половина на седмицата ситуацията ще се промени, а ваканцията продължава и тогава ще разполагате с достатъчно време, за да наваксате. Междувременно ползвайте „световната мрежа“ за връзка и се опитайте да се справите с домашните задачи, които ви възлагат, за да зарадвате близките и да си осигурите свобода на действие.

 

Дева


Условно можете да разпределите времето през тази седмица на три части. Първо ще са коледните празници, когато ще сте ангажирани да помагате у дома, което ни най-малко няма да ви затрудни. В този момент половинката ви определено няма да се радва често на вашата компания. През следващите няколко дни, обаче, ще можете напълно да се посветите на приятел/ката си и да се забавлявате заедно до насита. Ако той/тя се цупи, че ви е нямало толкова много време, то измислете хитроумен начин да оправите нещата, защото… Защото след това ще сте заети с подготовката на следващия празник, Нова година и пак „ще ви хване липсата“. Използвайте едно от най-силните си оръжия, а именно обезоръжаващата си усмивка, и ще предотвратите назряващата разправия.

 

Везни


Празниците са нещо прекрасно, но понякога на вас ви се отразяват по необичаен начин. Освен радост чувствате и тревога. Подготовката, украсата, подаръците, опасението да не забравите нещо важно, да направите нещата по най-добрия начин може да предизвикат уплаха и несигурност. Не се „филмирайте“ излишно. Споделете мрачните мисли с половинката си и наблюдавайте внимателно неговата/нейната реакция. Със сигурност първо ще се ококори, после ще се разсмее, след това ще ви прегърне и на края ще ви каже колко абсурдно звучат страховете ви. Може да изглежда малко, но за вас ще е достатъчно, за да ви зареди отново със самочувствие, оптимизъм и усмивка, които да ви съпровождат постоянно, а не само до края на седмицата.

 

Скорпион


Има случаи, в които стигате до крайности, настроението ви за минути се променя диаметрално противоположно и постъпките ви са крайно нелогични. И, неясно защо, тези противоречиви мисли ви застигат точно по празници. Докато се радвате на Коледата, на ваканцията, на подаръците изведнъж ви връхлитат мрачни мисли и риторични въпроси, на които нямате никакво желание да отговаряте. Огледайте се, ослушайте се… Любовта трепти във въздуха, тя е на всякъде. Това че от няколко дни не сте се срещали с половинката си или, че ви е било скучно на коледното парти, съвсем не означава, че светът е лошо място. Не чакайте някой да се усмихне вместо вас, дайте сигнал за чувствата си и ще получите отговор, който за вас ще е „горещ“ коледен подарък.

 

Стрелец


Очакванията ви за коледните празници и ваканцията може в известна степен да се разминат с действителността, да се почувствате някак разочаровани. Помислете внимателно какво сте искали и какво се случва преди да се разсърдите на целия свят, че и на себе си. Ако сте очаквали от половинката си някаква изненада, а тя не се е случила, то опитайте се да разберете защо. Причините може да са различни, но две от тях ще са най-лесни за откриване. Или той/тя не е имал/а възможност да оформи изненадата, или сте дали погрешни сигнали и не е станало ясно какви са желанията ви. Поемете инициативата в свои ръце. Това сте доказали, че го можете. Ще оправите нещата и ще се освободите от собствените си съмнения.

 

Козирог


За всички е ясно, че Коледа е типично семеен празник и повечето хора предпочитат да останат у дома. Колкото и да е приятна и уютна обстановката и отношенията с близките не е изключено да ви обгърне лека меланхолия. Ваканция е, разполагате с достатъчно свободно време и можете да си организирате разни забавления както с обичайните си приятели, така и с половинката си. Не се лишавайте от тях, в празничните дни има достатъчно места, на които можете да отидете и да прекарате приятни часове заедно. Ако пък се чувствате леко изтощени от предпразничната треска, то усамотете се за известно време, докато възвърнете обичайната си бодрост и самоувереност и сте в състояние отново да сте втурнете във „водовъртежа на събитията“.

 

Водолей


В началото на седмицата може да се наложи да се откажете от някои свои лични планове в името на семейството и традициите, но след това ще сте свободни да правите каквото си искате. Настроението ви е романтично и желанието да бъдете непрекъснато в компанията на приятел/ката си ще е неизменно. Хубаво е предложенията за срещи да излизат от вас, но не е желателно да сте прекалено настоятелни. Ако той/тя откаже не се сърдете, а се опитайте да си изясните причините. Може би наистина трябва да се съобрази с изисквания, които не може да пренебрегне. Колкото сте по-умерени, толкова повече одобрение, а съответно и нежност ще получите.

 

Риби


Искате ли да сте колкото е възможно по-дълго с половинката си? Защо не, празници са, ваканция, какво по-хубаво за двама души, които се обичат (или поне са сигурни, че се харесват) от това да се опознаят внимателно и без чужда намеса… Единственият начин да постигнете желанието си е да изненадате приятел/ката си. Този път не чакайте „да ви подбутват“, а проявете активност. Споделяйте всяка своя идея, давайте предложения, провокирайте с нестандартни хрумвания. Че няма да се осъществят всички е ясно, но ще покажете, че нищо човешко не ви е чуждо и че той/тя значи много за вас. Наблюдавайте какво ще се случи след това. Отношението на половинката ви коренно ще се промени, ще получавате много повече подкрепа и доверие.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия