Най-хубавото нещо, което се случи на всяка зодия през 2018 г.

Ето кое е то

2018-12-30 10:30:00
Най-хубавото нещо, което се случи на всяка зодия през 2018 г.
Снимка: Pexels

Всяка година е пълна както с щастливи, вълнуващи моменти, така и с лоши. И учим различни уроци. Ето и кое е най-доброто, което донесе 2018 г. за различните зодии.

 


Овен

 

За Овните тази година беше пълна със страст, романтика, любов и те преминаха през трансформации. Те приеха себе си такива, каквито са, и научиха много вселенски истини.

 

Телец

 


Създадоха много връзки и успешни контакти през годината, които ще им бъдат полезни и за 2019 г. Някои намериха своята половинка, а други - чудесни приятели.

 


Близнаци

 

Успяха да създадат здравословна среда около себе си и да се почувстват спокойни. Намериха мечтаната работа, обучение или просто започнаха да спазват хранителни и спортни режими, които им помогнаха.

 


Рак

 

Това беше мистична година за Раците. Те научиха много неща, които не са знаели. Успяха да казват това, което мислят, без да се притесняват и страхуват и да бъдат себе си на 100%, което е трудно за тях.

 


Лъв

 

Лъвовете сякаш се преродиха или смениха козината си. Или най-накрая изплатиха своя дълг и се примириха с лошото, което ги е сполетяло. Или просто се научиха да живеят със себе си и да не се тормозят за всичко, което се случва.

 


Дева

 

Често таят нещата в себе си и не говорят много за това, което им се случва. През 2018 г. Девите се научиха да казват на глас това, което мислят, да споделят повече и да заявяват смело желанията си.

 


Везни

 

Започнаха да ценят повече себе си и да поставят собствените си нужди и желания на първо място. Винаги са били талантливи, но през годината започнаха да демонстрират талантите си и измислиха интересни начини да печелят пари.

 


Скорпион

 

Тази година беше пълна с пътувания, уроци и нови преживявания за Скорпионите. Намериха мира, който търсеха в себе си и разбраха кои хора са им наистина близки и ценни и правят живота им по-хубав.

 


Стрелец

 

Стрелците бяха бунтари през 2018 г. Промениха някои свои всекидневни навици. Намериха нови подходи към работата и ученето, прекарваха си вълнуващо и през делничните дни. Успяха да се насладят и на собствената си компания, на времето, което прекарват сами.

 


Козирог

 

Тези знаци си позволиха да са по-ексцентрични и да експериментират повече през 2018 г. Изразяваха себе си по нови начини, чрез изкуство, писане и т.н. Изненадваха близките си.

 


Водолей

 

Водолеите бяха истински късметлии - правеха това, което искат и обичат и получаваха публично одобрение и внимание за това. Хората им се възхищаваха и искаха да са около тях през цялото време.

 


Риби

 

Рибите пътуваха на много далечни места, позволиха си да философстват повече и да си създадат собствена представа за всичко, което ги заобикаля и което им се случва. Разбраха какво искат от живота си и сега вече не се страхуват да го преследват.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия