Топ 3 зодии, които не водят спорове в чатовете

Ето и кои са те

2018-12-05 18:00:00
Топ 3 зодии, които не водят спорове в чатовете
Снимка: Pexels

Да се караш с някого е натоварващо и трудно. А ако е чрез SMS-и и съобщения в социалните мрежи, задачата става още по-сложна. Там невинаги може да се разбере какво има предвид човек, как изглежда докато го казва, дали се шегува или не, с какъв тон би го казал на живо. А и онлайн комуникацията е по-трудна. Ето и зодиите, които мразят да спорят в чатове и чрез писане на SMS-и.

 


Овен

 

Обичат надпреварата. Искат да са първи и победители във всичко, включително в споровете. Но в чата невинаги могат да постигнат тази победа. Може да са заети с нещо друго и да не могат да отговарят на момента или да не могат да пишат прекалено продължително. А и там не могат да прекъснат другия човек или да избухнат толкова емоционално, колкото на живо. Продуктивни и амбициозни са и предпочитат да вършат друга работа, а не да пишат с часове. Директни и честни са, но не могат да проявят толкова добре тези свои качества, когато са пред телефон или компютър.

 


Телец

 

Земни знаци са и често са много разумни. Често залагат на логиката. Затова и много хора се обръщат към тях, когато има конфликт. Телците знаят как да успокоят другите и да намерят някакво решение. Търпеливи са и могат да контролират ситуацията, но това няма как да си проличи във виртуалния свят и чрез съобщения. На живо могат да прегърнат хората, да ги хванат за ръка, да ги потупат по рамото, дори само чрез поглед и тих, спокоен глас могат да успокоят някого. Това не се усеща в чатовете и Телците не знаят как да разрешат спора. Тези зодии държат на комуникацията лице в лице и искат да усещат присъствието на някого до себе си, когато водят сериозни разговори.

 


Близнаци

 

Меркурий, планетата на комуникацията, управлява Близнаците. Тези знаци са най-щастливи, когато разговарят, споделят свои идеи, когато общуват. Те са от малкото хора, които наистина слушат другите и се вълнуват от мнението им. Интересна им е чуждата гледна точка. Сериозните разговори не трябва да се провеждат в чатовете, мислят Близнаците. Там може някои неща да се кажат в друг контекс, а и за тези зодии е важно да чуват тона, с който нещо им се казва, да виждат гримасите на лицето. Много обичат да излизат и често са заети със свои дейности, така че и нямат много време да пишат дълги съобщения. 

 

5 зодии, които се стресират лесно

 

Кога да качите първата снимка с новото гадже в Instagram?

 

4 зодии, които късат чрез съобщения

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

poznato mi e za bliznacite , no za ovena ne e viarno . az su6to ne obi4am da sporia


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия