Кое е любимото коледно занимание на зодиите?

Ето кое

2018-12-03 18:00:00
Кое е любимото коледно занимание на зодиите?
Снимка: Pexels

Декември дойде, украсата е сложена и коледния дух се усеща почти навсякъде. Много хора наричат този месец най-вълшебният, а коледните празници - най-страхотното време от годината. Ето и какво обичат най-много зодиите по време на тези празници.

 


Овен

 

Харесва им това, че празнуват, че има много партита, приповдигнато настроение, алкохол, събирания. Обичат и да слагат коледните лампички, особено ако направят и някакво светлинно шоу.

 


Телец

 

Те са ценители на храната. Няма значение дали сами ще опекат сладки във формата на елхи, звезди, снежинки, дали някой ще им подари лакомства. Обичат да сядат около трапезата и да се глезят с коледните вкусотии.

 


Близнаци

 

Любимата им част е отварянето на подаръци. Нямат търпение да видят какво има под елхата на 25 декември или да се срещнат с приятели и да си разменят подаръците в някое уютно кафене. Понякога тършуват из вкъщи, за да разберат предварително какво ще получат.

 

7 зодии, които обожават коледните празници
 

 

Рак

 

Раците много се радват, когато се съберат с роднините и направят много снимки и видеа от празненството. Носталгията често ги хваща, затова обичат да разгледжат тези клипове по всяко време на годината. Държат да имат много спомени със семейството. Украсяването с близките също им е любимо.

 


Лъв

 

Тези зодии са шопинг маниаци. Най-много им харесва, когато излязат на тур по магазините, за да купят подаръци за близките си. Прекарват часове в обиколки, избират най-доброто, защото обожават да виждат близките си усмихнати.

 


Дева

 

Мирисът на борови иглички наистина зарежда Девите с настроение. Обичат да се разхождат около пазари, където има живи елхи, в планината. Купуват много ароматни свещи за празниците.

 


Везни

 

Те не обичат само подаръците, а тяхната опаковка. Избират празнична хартия дълго и в повечето случаи - различна за всеки подарък, който ще правят. После опаковат старателно и се наслаждават на резултата като видят творенията си.

 

3 зодии, за които декември ще е магичен
 

Скорпион

 

Скорпионите обичат да правят коледни списъци. Като малки пишат писма на Дядо Коледа, после пък изброяват желанията си на близките си, за да не се затрудни някой с търсенето на подаръци за тях. Пишат и филми, които могат да бъдат изгледани съвместно по празниците.

 


Стрелец

 

Снегът е нещото, което най-много радва Стрелците. Когато вали по празниците и навсякъде е снежно и бяло, сякаш Коледа става магична за тях. Карат ски, сноуборд, замерват се със снежни топки. Вероятно е, ако няма сняг, да решат да пътуват до място, на което има.

 


Козирог

 

Обичат да спазват традициите. Харесва им да радват близките си и по-малките около тях. Козирозите няма да се поколебаят да облекат костюм на Дядо Коледа, да грабнат чувала и да направят истинско шоу.

 

5 зодии, които правят чудни подаръци

 

Водолей

 

Въздушни знаци са и на тях студът не им пречи. Дори понякога се наслаждават на него. Обикновено в най-големия студ улиците са празни, по-спокойно и тихо е - Водолеите могат да се разхождат и да размишляват. Това ги освежава.

 


Риби

 

Те вярват истински в магията, която носи Коледа, както и в коледното чудо. Вечерта на 24 декември е вълнуваща за тях, винаги оставят мляко и бисквити за дядо Коледа, дори когато са вече възрастни. Обичат да гледат коледни филми, да четат такива приказки, да украсяват, да се потапят в това настроение.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия