5 зодии, които се стресират лесно

Вижте кои са те

2018-12-02 10:30:00
5 зодии, които се стресират лесно
Снимка: Pexels

По-емоционалните и притеснителни хората често се плашат и от малки пречки, а и винаги обмислят най-лошите възможни варианти. Те се стресират лесно и може да приемат нещата много тежко. Ето и кои са зодиите, които най-лесно се поддават на стреса.

 


Близнаци

 

Трудно правят избори, защото в тях живеят две личности. Нерешителни са, затова не ги карайте те да избират нещо, това може само допълнително да ги стресира. Мислят си, че решенията, които взимат са на живот и смърт, дори незначителните. Трудно им е да изберат къде да прекарат петък вечер или на какъв филм да заведат гаджето.

 


Рак

 

Раците нямаше да са толкова стресирани, ако понякога се доверяваха на логиката, а не само на чувства и емоции. Трябва понякога да са по-рационални. Но взимат всичко присърце и смятат, че всеки се опитва да ги засегне и обиди. Затова се стресират - мислят, че всичко се върти около тях и всеки опитва да им навреди. Чувстват се зле, когато са далеч от дома.

 

Обядът разкрива що за човек сте

 

Дева

 

Спокойни са, когато държат нещата под контрол. Но няма как да контролират и управляват всичко. Когато друг е отговорен за нещо или около тях цари хаос, Девите се побъркват. Искат всичко да е организирано и подредено. Така се вманиачават в това, че мислят, че животът им се обърква, когато нещо не е на мястото си. Перфекционисти са и това им вреди на психиката, лесно се дават на стреса.

 


Водолей

 

Понякога може да са непукисти, но има моменти, в които се стресират буквално от нищото. Просто решават, че нещо не е наред или ще се обърка и започват да мислят само за това и да се тревожат. Стресират се, когато мислят, че една ситуация е безнадеждна и няма как да се промени. Може да става дума за политически въпрост, за проблеми в работата и т.н. Предават се лесно и си мислят, че няма изход.

 

Как ще се отрази ретроградният Меркурий на зодиите?

 

Риби

 

Рибите са стресирани, защото често влизат в ролята на жертва. Не го правят нарочно, просто приемат проблемите на другите за свои и постоянно се притесняват за близки, роднини, приятели. Имат силна интуиция. Чувстват се ужасно, когато не могат да помогнат и преживяват чуждата болка. Те са и от хората, които обвиняват само себе си за своите неуспехи и понякога се самосъжаляват. Търсят одобрение и се депресират, когато не го получат.

 

5 зодии, които винаги отлагат

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

i az se stresiram mnogo , dori ot nezna4itelni ne6ta.no ne znaeh 4e tova e taka i za golemia mi liubim bliznak , a za hlapence znaia- 6tom mlukne i po4ervenee li4iceto , i navede glavata , po4va da se bori , DA PREODOLEE STRES.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия