Какво да правят зодиите, когато се чувстват самотни?

Ето какво

2018-10-30 18:00:00
Какво да правят зодиите, когато се чувстват самотни?
Снимка: Pexels

Никой не обича да е сам. Но често, когато хората останат самотни, те съзнателно се изолират още повече от света около тях, защото нямат настроение и не искат да разказват за лошите неща, които им са се случили. А това не е правилното решение. Ето какво да направи всяка зодия, когато ѝ е самотно.

 


Овен

 

Самотата ги побърква. Ако нямат с кого да излязат, те потъват в мислите си, които ги разстройват. И така Овните започват да се чувстват още по-самотни. Добре е да се погрижат за себе си - да почистят дома, да сготвят нещо, да правят упражнения, да дарят някои стари дрехи, които вече не носят.

 


Телец

 

Единственото нещо, което ги успокоява в такива ситуации, е да се видят с човек, когото обичат и който знае как да ги зарадва. Най-добре е да излязaт на кафе с приятел, да вечерят със семейството. Може и да поканят на гости съсед и да завържат ново приятелство.

 


Близнаци

 

Когато Близнаците са самотни, те трябва да останат сами. Сред хора се объркват още повече и им става по-тежко. Най-добре е да си направят чаша чай или кафе и да почетат някоя хубава книга. Може и да изгледат любим филм.

 


Рак

 

На тях най-много им помага да се видят с роднините. Знаят, че това са хора, които са били до тях през целия им живот, познават ги най-добре и от тях не очакват предателство. След телефонен разговор или среща със семейството се чувстват обичани.

 


Лъв

 

За Лъвовете е най-добре да се заобиколят с много хора. Трябва да ходят на места, на които има тълпи и да си организират среща с цялата компания, а не само с най-близките приятели. Може да се запишат на някакъв курс, да посетят фестивал и т.н., ако в този момент никой приятел не е на разположение.

 


Дева

 

Много са работливи, свикнали са да се отдават на задълженията си и често са самотни. Просто трябва да си вземат почивка или поне за един ден - да не се стараят да са перфектни във всичко. Да излязат на ресторант, на кафе, да отидат на кино.

 


Везни

 

Вярват, че е много важно човек да се грижи за себе си. Когато не се чувстват добре, обичат да се отдават на медитация. Трябва да си вземат дълъг душ, да изпробват нова козметика, да обиколят магазините, да се поглезят.

 


Скорпион

 

Изключително емоционални са, но не знаят как да изразят тези емоции. Но могат да намерят лесно решение за това, като се потопят в нещо, което много обичат - музиката. Успокоява ги, когато слушат любими песни, чиито текстове разбират прекрасно. Сякаш някой казва на глас, каквото те чувстват.

 


Стрелец

 

Стрелците са социални и обожават да са с приятелите си. Когато са самотни, трябва да опитат нещо друго. Да останат с мислите си, да си починат от хора, които не ги разбират, да поспят, да гледат филми.

 


Козирог

 

Винаги имат натоварен график - задачи за изпълнение, важни срещи, места, които задължително трябва да посетят. Ако са самотни, трябва да разнообразят графика. Да посетят градове, в които не са ходили, да намерят ново хоби, да стартират арт проект.

 


Водолей

 

Независими са и обичат да прекарват време сами. Чувствам се самотни, когато им липсва определено място или определено чувство, а не толкова някой човек. В такива моменти трябва да проявят креативност. Например, да нарисуват нещо, да учат нов език, да посетят лекции.

 


Риби

 

Самотата много ги мъчи, но когато се чувстват зле, не искат около тях да има други хора, дори близки. Ако са самотни, значи са и изтощени, съсипани, емоционални. Затова е най-добре да си лежат, да си направят вкусно ястие, да почетат и да гледат любим сериал.

 

Вижте още:

 

5 зодии, които са много страстни

 

Топ 6 на най-самотните зодии

 

6 зодии, които не могат да понесат самотата

 

Как зодиите бягат от реалността?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия