Кристал според зодията

Вижте какъв е вашият

2018-10-07 10:30:00
Кристал според зодията
Снимка: Pexels

Всеки зодиакален знак си има определен кристал, който най-много му пасва. Това може да е и чудесна идея за подарък. Вижте кой е кристалът на всяка зодия.

 

Овен - Целестин

 


Овните жадуват за приключения и имат много енергия. Целеситнът е идеален за тях, защото им помага да изразят по-добре себе си и им дава още повече сила.

 

Телец - Бисмут

 


Тези зодии искат просто да разпръснат обичта си и да я споделят с близките си. Бисмута лекува самотата и дава енергия, затова телците трябва да се сдобият с него.

 

Близнаци - Чист кварц

 


Социални са и винаги в движение. Чистият кварц им помага да разберат кое в живота е наистина важно, а това е нужно на близнаците, защото винаги жонглират с много неща. Носи им яснота.

 

Рак - Кехлибар

 


Сантиментални, раними и емоционални хора са, кехлибарът им подхожда. Смята се, че този кристал лекува и физическите неразположения, и душата, и ума.

 

Лъв - Халкопирит

 


Лъвовете обичат да показват креативната си страна, когато могат. Халкопиритът вдъхновява, носи мотивация и настройва на творческа вълна. Трябва да го носят навсякъде.

 

Дева - Оранжев калцит

 


Тези знаци проявяват внимание към дейтайла, разумни са и може да се разчита на тях. Трябва да използват оранжевия калцит, за да може съзнанието и тялото им да работят на едни и същи обороти и за да задействат и въображението си.

 

Везни - Хематоид кварц

 


Везните са приказливи, социални и умеят да очароват околните. Хематоидът ще подсилва чара им - така тези знаци ще могат да заразяват другите с любовта и позитивизма си.

 

Скорпион - Пирит

 


Пълни са със сила и често са развълнувани. Пиритът ще им донесе повече късмет в живота и ще ги предпазва от негативната енергия, за да не им се налага постоянно да са толкова силни.

 

Стрелец - Апофилит

 


Те са весели, шумни и винаги щастливи. Този кристал ще им донесе повече спокойствие, вътрешен мир и любов - все неща, от които се нуждаят.

 

Козирог - Аметист

 


Родени лидери, много амбициозни и организирани. Аметистът ще им даде сили да продължават да са модели за подражание и ще им помогне да преборят вредни навици като това да не спят достатъчно и да се дават на стреса.

 

Водолей - Розов кварц

 


Приятелски настроени и лоялни. Заслужават много внимание и розовият кварц ще им донесе точно това. Това е камъкът на вселенската любов и винаги носи добри чувства и емоции.

 

Риби - Лабрадорит

 


Артистичните и креативни риби се нуждаят от повече хора, които ги разбират. Искат този артистизъм и изкуството да се пренесат и в личния им живот. Лабрадоритът ще им донесе успех и ще ги пази от негативна енергия. А и ще стимулира творчеството им.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия