Седмичен любовен хороскоп 1 - 7 октомври

Какво ви очаква тази седмица?

2018-10-02 19:00:00
Седмичен любовен хороскоп 1 - 7 октомври
Снимка: Pexels

Овен

 

Мислите предимно за себе си и не обръщате внимание на присъстващите около вас. Изказванията на околните, включително и на приятел/ката ви „минават покрай ушите“. Опитайте се да преодолеете егоизма. Може би той/тя има нужда от помощ и очаква да се намесите по някакъв начин. Ако не смените тактиката и не забележите какво се случва, ако продължавате да сте така непредсказуеми, отношенията ви съвсем скоро ще тръгнат „по наклонената плоскост“. В дните четвъртък-петък са възможни неприятни изненади, половинката ви ще покаже черти на характера, за които не сте и подозирали.

 

Телец

 

Предпочитате да се справяте със заниманията си самостоятелно, но през тази седмица няма да ви е много лесно. Хубавото е, че приятел/ката ви с удоволствие ще предложи помощ. Не се отказвайте. Ще имате възможност да поработите заедно, а и да се опознаете по-добре. Ще разберете дали можете да разчитате един на друг, дали оригиналните ви идеи ще получат одобрение, какво ви събира и какво ви разделя. Може да звучи парадоксално, но ще установите, че точно различията ви правят привлекателни един за друг. Дори да има някакви спорове в дните вторник, сряда или събота ще успеете да ги решите.

 

Близнаци

 

Настроението ви е романтично и си мечтаете за нещо ново. Имате желание да преживеете незабравими, вълнуващи емоции. Опитайте се да действате, вместо само да мислите и да си представяте как „летите върху розовото облаче“. Споделете хрумванията си с приятел/ката под формата на шега и наблюдавайте как ще реагира. Ако си нямате половинка ще е още по-лесно. Обърнете внимание на хората, които са най-близо до вас и направете същото. Дори да не приемат авангардните ви идеи ще приемете отказа с чувство за хумор и животът ще продължи да е хубав. Може да не получите каквото сте очаквали, но пък и нищо няма да загубите.

 

Рак

 

Както вашето настроение, така и това на приятел/ката ви е нестабилно и предстои една седмица на „възходи и падения“. Отношенията ще се движат от силна привързаност и романтични жестове до остри спорове и заплахи за раздяла. Дайте си сметка, че не само вие имате проблеми, че той/тя също може да е в затруднение и преценете кой е предизвикал разправията. Извинете се, дори инициативата да не е била ваша. Най-подходящо е да го направите в сряда или събота, в зависимост от конкретната ситуация. Реакцията ще ви изненада. Ще получите най-истинските доказателства за силни и горещи чувства.

 


Лъв

 

Доста конфликтен период поне в началото. Независимо от вашето поведение почти непрекъснато ще имате някакви словесни сблъсъци с половинката си. Не преживявайте случващото се прекалено на дълбоко, почти всяка връзка преминава през такива кризисни етапи. Разредете срещите, за да не се задълбочават проблемите и изчакайте докато се поохладят страстите. Имайте пред вид, че нормалния диалог обикновено е по-ефективен начин на общуване от крясъците и се опитвайте да овладеете емоциите преди да са достигнали „точката на кипене“. В четвъртък или петък обстановката ще се успокои и времето заедно отново ще е приятно.

 

Дева

 

Ежедневните занимания ще са доста и на моменти ще са трудни. Не винаги ще успявате да се справите на време или пък по най-добрия начин, а мисълта за неуспех е в състояние тотално да ви депресира. Нормално е в такива дни да сте в лошо настроение и да разчитате на съчувствие от страна на половинката си. Не е изключено, обаче, той/тя да не разбере за какво точно става въпрос и да не реагира според очакванията ви. Не се разочаровайте, не го приемайте като сигнал за липса на чувства, а по-скоро като опит за запазване на неутралитет. Позициите ви са достатъчно силни, скоро ще се убедите, че и чувствата на приятел/ката ви са такива.

 

Везни

 

Ако нещата не се случват според предположенията ви започвате да губите почва под краката си. През тази седмица излъчването ви е силно, но енергетиката ви е леко нестабилна и ще предизвика дисбаланс между физическото и психическото ви състояние. Ще е трудно да промените каквото и да било, даже да ви се иска или да сте сигурни, че трябва да го направите. Нестабилното ви настроение ще се отрази на отношенията и, ако искате да ги запазите, е по-добре да се виждате с приятел/ката си по-рядко. Бъдете внимателни, защото ще ви е малко трудно да приемате позиция, различна от вашата и на моменти противоречията ще са неизбежни.

 

Скорпион

 

В началото на седмицата отношенията ви ще са много спокойни. Даже във вторник или сряда ще можете да намерите практическо решение на въпрос, който интересува и двама ви, но по различен начин. Ще сте доволни от съвместната си работа и ще намерите много нови, свързващи интереси. Незабелязано и без съществена причина настроението ви ще се промени. Най-вероятно ще решите, че ви е по-добре за известно време да сте самостоятелни и да не се съобразявате с ничии желания. В този момент романтиката ще отстъпи място на претенциите и ще се сетите за стари разправии, които са останали без конкретен отговор. Ако успеете да се овладеете и в дните четвъртък и петък не подклаждате трудни разговори, връзката ви може и да издържи проверката на времето. В противен случай най-вероятно отново ще преминете в групата на необвързаните.

 

Стрелец

 

Предстои един доста сложен период, чийто завършек ще зависи изцяло от вашата реакция и тази на приятел/ката ви. Много е вероятно да станете обект на клюки и интриги, които няма да можете да избегнете, дори и да положите известни усилия. Не обръщайте внимание на онова, което говорят за вас и на онова, което говорят на всеки един от вас. Опитайте се да разберете, че всяка външна намеса в отношенията ви е вредна и че много хора изпитват огромно удоволствие от създаването на скандали. Не анализирайте отношенията си и не се вкарвайте в сложни сюжети, за да не стигнете до криза. Раздялата заради „хорски приказки“ ще е проява на чист мазохизъм.

 

Козирог

 

Най-дефицитно през тази седмица ще е свободното ви време. На моменти ще ви се иска денонощието да е двойно по-дълго. Ще е трудно да разпределите вниманието си между личните задачи, домашните задължения и романтичните желания. На всичкото отгоре приятел/ката ви може да не повярва, че сте наистина твърде заети и да реши, че умишлено избягвате срещите. Вместо да се самосъжалявате, измислете някакво развлечение за свободните дни или поддържайте редовна виртуална връзка. Не лош вариант е да поканите половинката си да присъства на някое от неформалните ви занимания. Може да прояви интерес и да реши да се включи.

 

Водолей

 

Отношението на приятел/ката ви през тази седмица може да ви се стори твърде странно. Фактът, че ви отделя доста време и внимание, че се опитва да разгадава желанията ви и да ги изпълнява предварително вероятно ще предизвика у вас известни съмнения. Може да се почувствате зависими или дори до някъде обсебени. А може скоро да разберете, че той/тя просто има нужда от дребна услуга и се опитва да я „заслужи“ предварително. Не е изключено да изпитате разочарование, да ви хрумне мисълта за раздяла или пък да продължите да се движите по инерция. Въздържайте се от окончателни решения поне до края на седмицата. В последните дни настроението ви ще е по-оптимистично и преценката ви за ситуацията ще се промени в положителна насока.

 

Риби

 

Предстоят интересни срещи и радостни събития. През тази седмица, особено във вторник и сряда ще повярвате в себе си. Ще имате възможност да се сближите именно с човека, който ви интересува, а може да е и повече от един. Разчитайте на интуицията и на въображението си. Ще ви подскажат на кого можете да разчитате и кой е „подходящата партия“. Ще се почувствате щастливи, а в процеса на разговор е вероятно да установите, че и преди сте се срещали, но е било мимолетно. Във вторник или сряда може да участвате и в някакво кратко пътуване или друго интересно мероприятие. От вас зависи да запазите магията на мига.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия