За какво лъжат зодиите?

Ето за какво

2018-10-06 10:30:00
За какво лъжат зодиите?
Снимка: Pixabay

На всеки се е случвало да лъже, дори на най-честните, открити и откровени хора. Все се намира някаква причина, заради която някой избира да изрече лъжа. Или просто някаква тема, за която не иска да говори директно. Ето и за какви неща лъжат зодиите.

 


Овен

 

Те лъжат, когато са прекалено заети и имат много ангажименти. Не искат да разочароват някого и малко ще преувеличат работата, която имат да свършат. Ще кажат, че правят голямо проучване преди изпълнението на задачата и премислят варианти, а истината е, че са нетърпеливи и импулсивни и директно се впускат в изпълнението. Но искат просто да си свършат задачите спокойно, да не се разсейват и да си починат след това. Затова ще излъжат, че са прекалено ангажирани.

 


Телец

 

Те лъжат най-вече себе си. Когато нещо ги разчувства, направи ги по-емоционални, трогне ги, те си казват, че всъщност не им пука. Не искат да стават слаби. Понякога се лъжат, че не изпитват завист или че не ревнуват. 

 


Близнаци

 

И те лъжат основно себе си - смятат, че могат да изпълнят една задача в срок и си го повтарят. А всъщност мразят рамките и никога не се вписват във времеви срокове. Винаги закъсняват и лъжат другите за причините за закъснението си - измислят драматични неща. Понякога и леко украсяват истории, които разказват.

 


Рак

 

Раците заблуждават околните, че са независими. А всъщност най-вероятно, дори след 20-те живеят с родителите си и често другите се грижат за тях. Опитват се и да изглеждат по-позитивни, а в себе си са доста мрачни и наранени. 

 


Лъв

 

Лъжат, за да им се размине. Често казват на другите, че вече не мислят за дадена травма от миналото или за някаква несправедливост, която са преживели, но не е така. Случва се и да се изкарват по-квалифицирани и опитни, отколкото реално са.

 


Дева

 

 Опитват да изглеждат спокойни, уравновесени, организирани. Няма да си признаят, че са перфекционисти и всъщност се побъркват от това, че нещо не е свършено докрай или както трябва. Няма и да кажат, че намират вина и у себе си. Стресирани са, а искат другите хора да не разбират това.

 


Везни

 

Лъжат, че не лъжат. Биха ви се заклели, биха обещавали много неща, биха ви накарали да им вярвате напълно, защото много се палят, когато се защитават. Но реално и те лъжат често. Понякога лъжат, за да накарат хората около тях да се чувстват по-добре и защото им е трудно да изрекат истината, когато е жестока.

 


Скорпион

 

Не понасят лъжците, но това не ги спира самите те да излъжат за нещо. Най-често това се случва като им разбият сърцето. Ще изглеждат спокойни, радостни, ще се забавляват и ще излизат, но вътрешно са съсипани, мислят само за раздялата и не могат да я преживеят. Но ще се правят, че се чувстват прекрасно, защото си мислят, че така отмъщават.

 


Стрелец

 

Стрелците биха излъгали, ако това ще им помогне да избегнат болката. На никого не биха признали, че са вършили лоши неща, с които изобщо не се гордеят. Няма да признаят грозната истина, искат да изглеждат дипломатични. Ще ги заболи, ако другите започнат да имат негативно мнение за тях, за това пазят тайните си.

 


Козирог

 

Никога няма да си признаят, че им трябва помощ и че не държат нещата под контрол. Искат да изглеждат перфектни в работата. Понякога лъжат, че са излизали и ходили по заведения, за да се чудят другите как се справят с всичко. Лъжат себе си, че си обръщат внимание, а всъщност не се грижат добре за самите себе си.

 


Водолей

 

Опитват се да изглеждат по-социални и да спазват тенденциите, но може и да са интроверти. Гледат да не го показват. Често и казват, че не са наранени, когато страдат от нещо. Уязвими и раними са, но приемат емоциите като нещо много лично и не искат никой да разбира за тях.

 


Риби

 

Понякога рибите са толкова потопени в мечтите и фантазиите си, че когато се върнат в реалността, ще излъжат за какво са мислили. Притесняват се да издадат колко богато е въображението им и какви неща си представят. Има моменти, в които лъжат и за това как се чувстват, но пък накрая винаги дават воля на емоциите си. Лъжат, че искат да направят нещо, което реално не им се нрави, защото не искат да разочароват хората до себе си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия