За какво мислят зодиите по пътя за работа/училище сутрин?

Вижте за какво

2018-10-02 18:00:00
За какво мислят зодиите по пътя за работа/училище сутрин?
Снимка: Pixabay

Независимо дали работите или учите далеч от жилището или сте съвсем близо, всеки мисли за нещо по пътя сутрин. Ето за какво е най-вероятно да разсъждава всяка от зодиите.

 


Овен

 

Динамични са, винаги бързат, има много места, на които трябва да отидат през деня. И не са никак търпеливи. Постоянно се чудят защо всички вървят толкова бавно и се ядосват.

 


Телец

 

Едвам стават от леглото, но и много държат на здравословната, богата сутрешна закуска. По пътя мислят или за това, че са пропуснали закуска, заради спането и трябва сега да си купят нещо полезно, или се чудят какво ще обядват.

 

Близнаци

 

Жадни са за информация и са любопитни. Обикновено по пътя разглеждат социалните мрежи, новинарските сайтове, клюките и са зарадени с информация, която съобщават на всички щом стигнат работа/училище.

 


Рак

 

Да станат от леглото и да напуснат дома е живо мъчение за тях. Като излязат се чудят какво оправдание да измислят, за да се върнат вкъщи. Или просто си правят план какво ще правят като се приберат следобед/вечерта.

 


Лъв

 

Артисти по сърце. Пускат си музика на слушалки, това ги ентусиазира. Представят си се на сцена, като рок звезди. И фантазират как ще покорят света.

 


Дева

 

Не могат да отказват работа. Сигурно са най-заетите знаци. Заели са се с много неща и премислят какво имат да свършат през деня. Изпадат в отчаяние, защото си мислят, че няма да се справят.

 


Везни

 

Държат на етикета и обноските. Дори сутрин са елегантни и възпитани и се чудят защо другите хора не се държат така. Възмущават се от шумните хора и трафика.

 


Скорпион

 

Ако пътуват, особено в претъпкани превозни средства, се чувстват ужасно. Повечето скорпиони имат клаустрофобия и това ги притеснява. Винаги са със слушалки и мислят за мечтите си, за да се разсеят.

 


Стрелец

 

Рутината ги убива. Опитват се да измислят нещо ново по пътя, да направят нещо различно. Спират се, минават през различни места и закъсняват. Често идват на работа/училище с кафе, фреш или лакомства.

 


Козирог

 

Много са амбициозни и работливи, затова възприемат пътя сутрин като начало на задълженията им. Но понякога са доста изморени, защото работят до късно и не им остава време за спане. Мислят предимно за работата, която ги чака.

 


Водолей

 

Иска им се да направят революция. Полудяват от сутрешния трафик или от много хора, които срещат по пътя си. Изнервят се и започват да говорят за държавата и лошите закони. Мрънкат и се заканват, че ще променят нещата.

 


Риби

 

Попадат в света на фантазиите. Измислят си сценарии, представят си невъзможни ситуации, конструират нов свят. Често дори изпускат спирката или пряката, защото въображението им работи силно.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия