Рос и Рейчъл от Приятели не е трябвало да скъсат

Оригиналният сценарий не предвиждал това в трети сезон

2018-10-01 16:30:00
Рос и Рейчъл от Приятели не е трябвало да скъсат
Снимка: Reuters

Дори да свърши преди 14 години, "Приятели" си остава един от най-гледаните и обичани сериали. Постоянно се разкриват нови неща около сюжета, а последното от тях е, че Рейчъл и Рос изобщо не е трябвало да се разделят, или по-точно "да си дадат почивка" в средата на третия сезон. Това сподели пред "Metro" изпълнителният продуцент и режисьор - Кевин Брайт. Това обаче било включено в сценария, тъй като "големите шефове" осъзнали, че нещо липсвало на връзката между двамата, обяснява Брайт.

 

"Почивката или раздялата между Рос и Рейчъл не беше планирана за тогава, трябваше да е малко по-нататък. Но това ни позволи да се позабавляваме и да дадем на зрителите да заемат страната на един от двамата. Добре знаехме, че публиката искаше двамата да останат заедно, но когато ги събхаме и когато се целунаха за първи път, сякаш видяхме, че тръпката изчезна, нямаше сексуално напрежение между тях вече", коментира продуцента.

 

Така Марта Кауфман и Дейвид Крейн са решили да включат раздялата. "Мисля, че това, което Мартна и Дейвид направиха беше толкова брилянтна и смела стъпка, тъй като желанието на всички се сбъдна и после беше отнето", заяви Брайт.

 

Но и много фенове казват, че не могат да си представят сериала без забавния израз, който Рос повтаря: "Взимахме си почивка един от друг" и който се споменава в почти всеки сезон след това.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия