Седмичен любовен хороскоп 24 - 30 септември

Какво да очакваме в този период?

2018-09-25 16:30:00
Седмичен любовен хороскоп 24 - 30 септември

Овен

 

Възползвайте се от всяка подходяща възможност да направите нещо хубаво за половинката си. Малко помощ при изпълнение на ежедневните задължения, подаръче във вида на смешна дрънкулка или друга мила дреболийка би била приятна изненада, предизвикваща трепет. Всяка проява на разбиране и готовност за съдействие ще бъде възприета като доказателство за силата на чувствата ви. Освен това ще бъде възнаградена с взаимност. Действайте по същия начин, ако все още нямате приятел/ка, но се опитвате да привлечете нечие внимание.

 

Телец

 

Не досаждайте на приятел/ката си. Опитайте се да не навлизате в личното пространство и да не задавате натрапчиви въпроси. Желанието ви да контролирате положението ще направи лошо впечатление, ще стресира половинката ви и той/тя може да ви изолира, за да си спести евентуални обвинения.Най-добрият начин да докажете чувствата си е доверието. Съмненията са червеят, който пречи и разяжда любовта от вътре. Само с доверие ще спечелите сърцето дори на личност, която ви изглежда недостъпна.

 


Близнаци

 

Привлекателни сте и изведнъж ще установите, че популярността ви расте. Многобройните комплименти и покани за срещи може да ви подействат главозамайващо. Не се увличайте, защото не е изключено да става дума за интрига, в която някой се опитва да ви въвлече с цел да разруши връзката ви.Даже и да не сте във връзка не се опитвайте да „въртите на малкия си пръст“ кандидат-гаджетата. Приемайте срещи само с онези, които наистина са ви симпатични и усещате, че имате общи интереси. Ще присъствате на парти, където ще преживеете вълнуващи емоции.

 


Рак

 

Когато сте в добро настроение наблюдавайте половинката си. Ако той/тя е в лошо, опитайте се да предадете оптимизма си, но без излишна настоятелност. Нека просто разбере, че има подкрепа, съчувствие, че сте готови да помогнете с каквото трябва. Когато сте в лошо настроение е най-добре за известно време да се усамотите, да премислите нещата и чак тогава да обсъждате с него/нея причините за песимизма си. Ще ви е много по-лесно да приемете чуждото мнение, дори и да не сте съгласни с него.За нямащите приятел/ка предстои пътуване и ново запознанство. Връзката може да е кратка, но ще е запомняща се.

 

Лъв

 

Почти ежедневно ще ви се иска да останете за известно време насаме с приятел/ката си. Първоначално желанието ви може да бъде възприето с усмивка, но ако прекалите може да предизвикате отдръпване. Не настоявайте, а питайте. Може би половинката ви има други идеи за свободното време, свързано с талантите, интелектуалните или спортните си предпочитания. Не се обиждайте, ако откаже предложение за среща. Приемете го като „време за себе си“.В края на седмицата нямащите приятел/ка ще участват в някакво публично мероприятие, свързано с много смях, музика и куриози. Не е изключено мечтата им за романтично преживяване да се осъществи точно тогава.

 


Дева

 

Онези от вас, които наскоро са имали конфликт с половинката си през тази седмица ще могат да се усмихнат. Вземете инициативата в свои ръце, направете първата крачка. Опитайте се да изясните съвсем точно причината за разправията. Гарантирано и двамата ще се удивите над собствената си глупост и ще се питате как може да сте се карали за нещо толкова незначително. Прегърнете се, простете си и повече никога не споменавайте случката.За необвързаните Деви периодът ще е спокоен. Те няма да се сдобряват, защото няма и да се конфронтират с никого. Изгарящи романтични емоции няма да има, но приятна компания за свободното време със сигурност.

 

Везни

 

Предстои една доста спокойна седмица. Едва ли ще се случат някакви запомнящи се събития и на моменти може да изпитате леко отегчение. Не се хвърляйте в бохемски авантюри с цел да разнообразите ежедневието, защото ще дадете повод за клюки. Поведението ви няма да се хареса на половинката, а сцените на ревност няма да ви се харесат на вас. Трябва ли да си разваляте отношенията за глупости?В края на седмицата ситуацията ще се промени както за имащите, така и за нямащите приятел/ка. Контактите ви ще са интензивни и наситени с разнообразни преживявания. Опити за флирт няма да липсват, а как ще им отговорите решавате вие.

 


Скорпион

 

Излъчването ви е толкова силно, че трудно някой ще ви устои. Околните ще се стремят да се сближат с вас под въздействието на сексуалността и магнетизма ви. За необвързаните Скорпиони това, естествено, е прекрасна възможност не просто да започнат връзка, а да изберат най-допадащата им такава.Що се отнася до имащите приятел/ка ситуацията може да се окаже направо критична. Преди да се хвърлите в поредната бурна авантюра помислете „какво ще спечелите, ако загубите“ или, по друг начин казано, как ще се почувствате след евентуална раздяла. Защото, ако сега влошите отношенията си ще са ви нужни много време и сили да оправите нещата и да докажете лоялността си.

 


Стрелец

 

Ще имате възможност да се срещате често с приятел/ката и да обсъждате интересите си. Не омаловажавайте постиженията на половинката и не се опитвайте да блеснете със своите на всяка цена. В момента на разговора той/тя може да не ви се противопостави и да не започне да се доказва, но дълбоко в себе си ще почувства обида, а може би и разочарование от егоизма, който проявявате.На необвързаните Стрелци няма да им остане много време за развлечения. Ще са доста ангажирани с обичайните си задължения и романтичните мисли през тази седмица ще минат леко на заден план.

 


Козирог

 

Не бързайте да се цупите, ако половинката ви пуска от време на време „солени“ шегички по ваш адрес. Напротив, реагирайте по същия начин, за да накарате приятел/ката си да осъзнае, че сарказмът съвсем не е чувство за хумор и че трябва да внимава какво говори, когато е с вас или в компания.В подобна ситуация може да попаднат и „свободните“ Козирози, но при тях ще се получи още по-драматично. Някой ще се опитва да ги сваля демонстрирайки оригиналност. Ако човекът просто ги отегчава ще реагират с безразличие, но ако ги изнервя със сигурност ще успеят да го поставят на мястото му.

 


Водолей

 

Още в началото на седмицата може да усетите, че в отношенията с половинката ви нещо не е както трябва. Не се терзайте и не чакайте мълчаливо, а се опитайте да разберете за какво става дума. Може би връзката ви има нужда от промяна, а може би не давате достатъчно ясни сигнали за чувствата си. Колкото по-бързо разберете какво се случва, толкова по-бързо ще „разтопите ледовете“.Малко трудно ще е началото на седмицата за Водолеите, които се надяват на нова връзка. Очакванията им няма да се сбъднат и не е изключено да преживеят разочарование от човека, с когото се опитват да се сближат.

 


Риби

 

Нужно ви е малко време за анализиране на собствените си недостатъци и през тази седмица е желателно да си го осигурите. След това ще е много лесно да разкриете пред  половинката целите и да обсъдите общите си интереси. Може да сте сигурни, че ще предизвикате възхищение, ще получите разбиране и ще измислите как да правите нещата заедно.Представителите на вашия знак, които все още нямат постоянна връзка изведнъж ще почувстват влечение към повече от един човек, което ще ги постави на кръстопът. Не питайте нищо, просто слушайте какво говорят околните за обектите на интереса ви. Интуитивно ще стигнете до правилното решение.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия