Първа част: Най-търсените костюми за Хелоуин

Ето кои са Топ 5

2018-10-29 12:00:00
Първа част: Най-търсените костюми за Хелоуин
Снимка: Pexels

Наближава любимия на много тийнейджъри празник Хелоуин. От Printerest и Lyst вече разкриха кои са най-популярните костюми за 2018 г. Ако и вие обичате да се маскирате за празника, може да вземете някоя идея от този списък.

 


1. Тоня Хардинг от "Аз, Тоня"

 

Филмът, базиран на живота на Тоня Хардинг, стана истински хит. Той бе показан на голям екран през декември 2017 г. От Printerest съобщават, че има покачване в търсенията на снимки на бившата състезателка по фигурно пързаляне. От Lyst пък забелязват ръст в продажбите на поли, обличани при фигурно пързаляне.

 


2. Герой от "Ривърдейл"

 

"Ривърдейл" стана любим сериал на тийнейджърите по цял свят. В него гимназисти се опитват да разнищят тъмните тайни, които градът, в който живеят крие. За учениците и студентите е много вълнуващо да влязат в роля на някой от любимите им герои за Хелоуин.

 


3. Икона от 90-те

 

От няколко години се забелязва голяма носталгия по 90-те. Много хора коментират, че тогава са се създавали най-добрите филми, предавания, песни и т.н. 90-те са забележителен период за много хора - свързан с детство, пубертет и т.н. Продажбите на дрехи, които са били модерни през тези години нарастват, по данни на Lyst. Сякаш модата се завръща. А и в Printerest има доста такива търсения.

 


4. "Уаканда"

 

Филмът "Черната пантера" също се радва на голям интерес. В Printerest хората постоянно се опитват да намерят идея за костюм, с който ще изглеждат като войник, който се бори за независимост на държавата "Уаканда".

 


5. Фламинго

 

Розовото е свежо и сладко и много момичета се изкушават от идеята да се направят на фламинго. Търсенията на фламинго се увеличават и в двата сайта, създали класацията. От няколко лета това животно е хит на плажа, като надуваем артикул. Дори се говори, че скоро ще бъдат създадени емотикони - розово фламинго.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия