В Ървайн: Отварят кафене в стил Hello Kitty

Розов рай!

2018-09-13 10:30:00
В Ървайн: Отварят кафене в стил Hello Kitty
Снимка: Hello Kitty Cafe/Instagram

Кафене, декорирано в стил "Hello Kitty" отваря врати на 14 септември в Ървайн, щата Калифорния. Това място ще е истински рай за феновете на анимационния герой. В него ще се предлагат мини донъти, пастички, мини тортички с лика на персонажа.

 

Чай и кафе могат да бъдат сервирани в специална керамична каша с апликация на сладкото коте, дръжката на която, е златна. Стените са бели, а по тях има потрети на Hello Kitty, които, както може да се предположи, са в розови нюанси. Масите и столовете в кафенето също са в бяло и розово, а любимата част на посетителите вероятно ще е специалната зала "The Bow Room", която е изцяло в розово.

 

Там има много изображение на котето по стените, модерни мебели и тази част ще функционира като чайна следобед, и коктейл бар през нощта. За чайната ще се изискват резервации, а освен на разнообразие от чай, кафе, сандвичи, сладки, гостите ще се наслаждават на захарчета, оформени като Hello Kitty.

 

За бара също ще се изискват резервации. Имената на коктейлите там са доста интересни и освежаващите питиета ще бъдат поднасяни с ледче във формата на котката.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия