Двойки зодии, които са заклети врагове

Ето кои са те

2018-09-12 18:00:00
Двойки зодии, които са заклети врагове
Снимка: Pexels

Овен - Овен

 

Огромни инати са и са независими. Един овен не може да изтърпи някого, който има същия характер. Няма да се разбират, постоянно ще се карат, никой няма да отстъпи и да преглътне ината си. Няма място за двама лидери.

 


Телец - Лъв

 

Телецът е отдаден и верен, следва теченията, които харесва. Лъвът пък е роден лидер и винаги доминира. Но телецът не може да търпи някой да му казва какво да прави. Той сам си избира кое да вярва и да последва, а лъвът постоянно ще опитва да налага мнението си. Царят на животните иска всичко да става по неговия начин.

 


Близнаци - Рак

 

Близнаците са свободни духове, решават на момента, действат импулсивно. Раците също са независими, но прекалено чувствителни и понякога - погълнати от себе си. Това, което близнаците правят за забвление, може да се стори обидно за раците. Имат твърде различно чувство за хумор.

 


Дева - Водолей

 

И двата знака са независими и обичат да се справят сами с нещата. Но девите са аналитични и обмислят всичко, проучват ситуациите преди да действат. Водолеите пък са креативни и импулсивни. Истински бунтари, които избухват изведнъж - това плаши девите.

 


Везни - Козирог

 

Много различни са като характери. Везните са изключително социални, а козирозите са много мнителни. Везните са спокойни и се оставят по течението, когато могат, а козирозите работят здраво и искат добри резултати. И двата знака могат да са горделиви, което ще попречи на взаимоотношенията им.

 


Скорпион - Водолей

 

Те имат някои сходни качества на характера. Например, и двата знака трудно се доверяват и рядко допускат някого много близо до себе си. Инати са и са много подозрителни към другите. Точно затова няма да се разберат - всеки ще се съмнява в другия и никой няма да преглътне тези страхове.

 


Стрелец - Риби

 

Стрелецът предпочита да крие емоциите си, а рибите са едни от най-емоционалните зодии. Стрелците рядко се контролират и казват точно това, което мислят, без да внимават. Понякога звучат злобно. Това е проблем за чувствителните, мили и крехки риби.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия