Как да зарадвате всяка от зодиите?

Ето как

2018-09-05 18:00:00
Как да зарадвате всяка от зодиите?
Снимка: Pexels

Овен

 

За да ги ободрите, трябва да ги изненадате. Появете се внезапно и ги заведете на спонтанна, непланирана среща. Купете им билет за мач или концерт. Просто трябва да ги изкарате от рутината им. Покажете им нещо ново.

 


Телец

 

Зарадвайте ги с мил жест. Купете им цветя, подарък, направете им плейлиста с любимите им песни, сгответе им любимото ястие. Обичат докосването - гушкайте ги много, дръжте ги за ръка. 

 


Близнаци

 

За да се почувстват добре близнаците, те имат нужда да разберат, че някой наистина ги вижда и чува. Дайте им цялото си внимание. Не се преструвайте, че ги слушате, не си гледайте телефона. Бъдете до тях и им задавайте въпроси.

 


Рак

 

За да не са тъжи е нужно само да им покажете, че ги цените. Раците правят много неща са другите и се раздават, но имат нужда от същото. Погрижете се за тях - изслушайте ги, пратете им мила картичка, обадете им се по телефона, направете си дълъг чат в социалните мрежи.

 


Лъв

 

Направете ги център на вниманието! Ако имат някакъв талант, накарайте ги да го демонстрират. Направете парти, където те могат да блеснат. Когато другите ги похвалят, лъвовете ще се почувстват страхотно.

 


Дева

 

Купете им нещо, което те отдавна искат, но все не се решават да го вземат. Ще протестират в началото, но тайно ще са много доволни. Обожават спонтанните подаръци, особено ако не искате нищо в замяна.

 


Везни

 

Оптимисти са и бързо може да подобрите настроението им. Най-лесно ще е да им направите комплимент. Похвалете ги за тяхно постижение, награда, талант, за външния им вид. Попитайте ги за какво мечтаят.

 


Скорпион

 

Чувствителни са и често мрачни, затова е най-добре да ги разсмеете. Това ще ги разтовари и ще гледат на нещата по-ведро. Направете нещо лудо заедно. Природата също им влияе добре - отидете на разходка в парка, до някое езеро или на пикник.

 


Стрелец

 

Новите места и предизвикателствата вдигат духа на стрелците. Планирайте пътуване заедно. Или поне ги накарайте да ви разкажат за последното им пътуване и да ви покажат снимки. Друг вариант - скочете с бънджи.

 


Козирог

 

Трудно изразяват гнева и разочарованието си. Опитайте да ги накарате за излеят мъката си и да споделят какво чувстват. Кажете им, че не може да решите проблемите им, но ще им олекне, ако поемат въздух и дадат воля на емоциите си.

 


Водолей

 

Нуждаят се да прекарат известно време сами, за да се почувстват добре. Дайте им пространство и не ги карайте да излизат постоянно. Те изглеждат много социални, но се нуждаят и от време за себе си. Мислят по-добре, когато са сами. Окуражете ги да отидат в планината сами или поне на разходка някъде.

 


Риби

 

Бъдете романтици около тях! Наберете цветя, дайте им букет, пишете им любовни писма, цитирайте им стихове, пейте им, пращайте им сладки картинки, снимайте се с тях! Обичта, вниманието, нежността - ще ги разтопят.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия