Какви са зодиите, когато се напият?

Ето какво правят

2018-09-01 10:30:00
Какви са зодиите, когато се напият?
Снимка: Pexels

Овен

 

Стават брутално честни и искрени. Ще ви кажат всичко, което мислят за вас и постъпките ви. Обичат да играят игри като "Никога не съм" или "Истината или предизвикателство", когато пият. Като са пияни по-лесно ще споделят и свои тайни или неща, които ги натъжават.

 


Телец

 

Шумни и весели, сърдечни. Това са пияните телци. Обичат да пийват, тъй като така се отпускат и стават по-жизнерадостни. Обичат да са на домашно парти или в бар с приятели, за да заразят всички с добро настроение и да се шегуват с тях. Правят си много майтапи.

 


Близнаци

 

Пиян близнак винаги става център на вниманието. Тези знаци искат всички около тях да знаят, че се забавляват много и са готови за истински купон. И да накарат и другите да купонясват. Разказват много истории, но не всички от тях са истина, понякога го правят само за да привлекат внимание.

 


Рак

 

Стават още по-емоционални. Може да ги видите да се оплакват, да леят сълзи, да прегръщат най-добрия си приятел. В такъв момент могат да се разплачат за малки неща - например, ако някой е изцапал тоалета им. Ако са много пияни, се отдават и на флиртове.

 


Лъв

 

Лъвът обича да загрее с едно питие още преди началото на истинското парти. Обожава да се забавлява с приятели и да танцува, така че не пропуска такива възможности. Често са инициатори. Или поне стават душата на компанията и подканват всички да пият. Демонстрират специална прическа, облекло и колко добри танцьори са.

 


Дева

 

Грижат се за приятелите си. Отговорни са и дори когато самите те са пияни, опитват да са адекватни, заради близките си и да ги наглеждат. Не искат да са прекалено пияни, за да не им се изтрият спомените от вечерта. Но пак се забавляват искрено.

 


Везни

 

Като пийнат, също стават център на внимание и душата на купона. Обичат да разпускат, да лудеят. Държат музиката да е хубава, да има достатъчно алкохол и хората да са симпатични. Везните стават големи флиртаджии, когато се напият. С лекота се общува с тях. Те са и приятелите, които документират пиянските моменти и постват много в социалните мрежи.

 


Скорпион

 

Веднъж започне ли да пие, скорпионът става по-открит и започва да философства. Започват да водят по-разпалени и страстни разговори, смело защитават мнението си. Когато говорят за нещо забавно - смеят се високо. Но всичко зависи и от това в какво настроение са били преди партито.

 


Стрелец

 

На стрелците не им пука какво си мислят другите за тях - и когато са трезви, и когато са пияни. Обожават забавленията, купоните, щурите идеи - затова винаги разпускат максимално. Уикендите са любимото им време за това. Но мразят еднообразието и винаги дават свежи и нетрадиционни идеи за купон.

 


Козирог

 

Обичат да пийват, но не и да се напиват. Рядко пият толкова, че да не помнят вечерта или да направят нещо прекалено лудо. И това може да стане, но само с много близки приятели и по много радостен повод. Ценят качествения и скъп алкохол.

 


Водолей

 

Водолеите се показват по такъв начин, по който никога не са ги виждали. Дори се излагат, но всъщност не им пука. Опитват се да разсмеят другите, говорят несвързани неща, забавляват. Започват да използват мимики и жестове много повече от обикновено, а и правят всичко с огромна екзалтация.

 


Риби

 

Алкохолът им дава кураж и смелост. Стават по-приятелски настроени, спокойни и уверени в себе си. Прегръщат приятелите си, казват им колко ги обичат, запознават се с нови хора и говорят искрено с тях. Доверяват им свои тайни. Щастливи са, все едно са на седмото небе. Но и се нуждаят от някой да се грижи за тях, може да загубят нещо важно. Обичат да минат през някоя верига за бързо хранене след парти и да говорят с най-добрия си приятел.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

tozi put sa edni nastavlenia , edni analizi ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия