3 зодии, които не могат да пазят тайни

С кои зодии да внимавате?

2018-09-02 10:30:00
3 зодии, които не могат да пазят тайни
Снимка: Pexels

На някои хора им е по-трудно да запазят дадена информация само за себе си и да не споделят на никой близък какво са научили. Ето кои са трите зодии, които не могат да пазят тайните ви, затова имайте едно наум.

 


Овен

 

Те не са безсърдечни и ги е грижа за близките им и приятелите им. Много са страстни и импулсивни и затова не обмислят дълго действията си. Не го правят нарочно, просто понякога се изпускат, без да искат, тъй като има моменти, в които говорят без да мислят. Когато се разпалят на дадена тема, говорят бързо, гледат да кажат много неща наведнъж и така не усещат, че са издали някоя тайна. Дори може да не се сещат, че са го направили, ако е било по време на спор. Не искат да ви наранят като издават тайната ви, правят го неволно, заради агресивната и импулсивната си природа.

 


Близнаци

 

Близнаците не целят да ви навредят. Те обаче са много любопитни и любознателни по природа. И обожават да говорят, да общуват. Така стават белите - говорят прекалено много. Управлява ги Меркурий, планетата на комуникацията. Да дават и получават информация за тях е като мисия в живота, част от всекидневните им задължения. И така разкриват тайните ви. Те винаги знаят най-пикантните клюки и всеки ги подпитва, за да узнае и той. Всички обичат да общуват с близнаците, това са най-вълнуващите разговори за другите знаци.

 


Водолей

 

Овните не усещат, че издават тайни и го правят, защото се палят, близнаците също не искат да ви навредят, просто общуват много активно и знаят много неща за всеки. Водолеите обаче нямат оправдание. Те са бунтари и обичат логиката, размишленията. Понякога са брилянтни мислители, друг пък е все едно умът им се намира на друго място, а не там, където е тялото им. Но те не мислят толкова за лоялността, приятелските чувства. За тях това е нещо лигаво. Не се влияят от реакциите на хората и правят каквото си наумят, но обичат да гледат как реагират другите. Ако им е скучно, дори може да издадат тайни и да плетат интриги, за да видят как ще постъпят и реагират околните. Приемат това като игра и така изследват поведението на хората.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilly23
преди 5 години

Отивам сега да кажа на всички!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия