Кой сте (били) в гимназията според зодията?

Проверете в каква роля сте (били)

2018-08-22 18:00:00
Кой сте (били) в гимназията според зодията?
Снимка: Pexels

Овен - Атлетът

 

Обичат да бъдат най-добрите. Силата и енергията им не оставят незабелязани. Състезанията са им в кръвта и често излизат победители. Вървят им много спортове.

 


Телец - Модната икона

 

Телецът винаги е най-добре облеченият в училището. Не излизат от дома, ако не са подбрали внимателно тоалета си, без да са сложили подходящите аксесоари и чанти, без силен парфюм. Кралици/крале на красотата.

 


Близнаци - Готиният

 

Близнаците съчетават от всичко по-малко, което ги прави най-готините в училище. Умеят да флиртуват, познават много от хората там, популярни са, талантливи, сладки, палави, остроумни.

 


Рак - Наивният

 

Опитвали са се винаги да са приятели с всички, особено с популярните. Но пък раците не понасят злобните хора, затова отношенията са се проваляли. Раците са опитвали да са добри с всички, докато почти никой не им е отвръщал със същото. 

 


Лъв - Талантливият

 

Лъвът се занимава с много извънкласни и социални дейности. Взимали са участия в тържества - пеели са, свирели са, играли са в пиеси, танцували са, участвали са в дебати, били са водещи. Ръководят другите и винаги се справят перфектно.

 


Дева - Помощникът

 

Винаги имат в себе си мокри кърпички, дъвки, антибактериален гел, допълнителни химикали, листи и т.н. и дават на съучениците. Добри са в организирането на учебния процес, както и на баловете, тържествата и т.н.

 


Везни - Флиртаджията

 

Имат страшно много ухажори в гимназията. И винаги получават най-доброто - свалят ги най-чаровните момчета/момичета. Везните са сред най-харесваните и обаятелните, но затова пък приятелите им често са им завиждали, че събират погледите.

 


Скорпион - Магнетичният

 

Скорпионите понякога плашат другите с пронизващия си и магичен поглед. Потайни са, не са споделяли много неща, но винаги са успявали да прочетат и разгадаят мислите на другите. Дори учителите избягват да ви гледат дълго време директно в очите. 

 


Стрелец - Душата на купона

 

Често пропускат часове, защото са с махмурлук от купона снощи или се подготвят за този довечера. Първи присъстват на университетски партита и започват да излизат по нощни дискотеки. Най-редовно правят домашни партита и канят съученици. И пак са с добри оценки.

 


Козирог - Успелият

 

Винаги изкарват високи оценки с лекота и знаят отговорите. Вървят им дори трудни предмети като математика, физика, химия. Имат най-добрият успех и започват работа на мечтаната позиция. Хората ги харесват, защото думите им са мъдри.

 


Водолей - Бунтарят

 

Харесва им да общуват със съучениците си и да се запознават с нови хора. Но най-често може да ги видите как спорят с някой учител и защитават свои виждания, без да се притесняват. Учениците им се възхищават за това. Те се борят срещу несправедливостите.

 


Риби - Артистичният

 

Понякога са тихи и плахи, друг път - шумни и буйни. Никой не знае какво им се върти в главата. Мистерия са. Но са истински артисти - свирят на китара, пишат поезия, рисуват прекрасно и всички в училище се възхищават на таланта им. Обират всички награди на училищните конкурси.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия