Кой герой от Клюкарката сте според зодията?

Ето на кого приличате

2018-08-23 18:00:00
Кой герой от Клюкарката сте според зодията?
Снимка: Instagram

Овен - Чък Бас

 

Импулсивни, емоционални, обичат игрите и предизвикателствата, като чаровния Чък Бас. Имат голямо его и не се страхуват да се впуснат в битка. Не приемат "не" за отговор и правят всичко, за да постигнат желанията си, както Чък успява да спечели Блеър и да ръководи компания на крехка възраст.

 


Телец - Лили ван дер Удсън

 

Наслаждават се на лукса, обичат да са заобиколени от скъпи и маркови неща, като Лили. Големи инати са и трудно приемат промените. Истински чаровници са и успяват да впечатлят околните.

 


Близнаци - Дан Хъмфри

 

Приятелски настроени са и винаги помагат на другите. Но в същото време са със сложен характер и трудно могат да бъдат разгадани. Все неща, които описват Дан Хъмфри. Много са умни и искат да разберат как работи съзнанието на всеки техен познат. Някои обожават близнаците, други ги мислят за странни.

 


Рак - Серина ван дер Удсън

 

Кълбо от емоции. Но притежават такъв магнетизъм, че постоянно привличат хората към себе си. Изглеждат прекрасни и щастливи, но в същото време в тях преливат хиляди емоции и понякога се сриват, както се случва и със Серина. Изживяват истински романски и ходят на много тайни срещи.

 


Лъв - Нейт Арчибалд

 

Много страстни, ентусиазирани и безнадеждни романтици. Ще направят всичко за хората, които обичат и дори като не са в настроение, пак ще защитят близките си и ще се появят под светлината на прожекторите. На пръв поглед Нейт обича забавленията и не е много сериозен, но в епизодите доказва, че държи на приятелите и роднините си и прави всичко за тях.

 


Дева - Руфъс Хъмфри

 

Резервирани, морални, работливи и перфекционисти. Грижат се за семейството си и приятелите си и пак успяват да намерят време за себе си и личните си ангажименти. Точно както Руфъс оглежда сам децата си и ги възпитава добре, но и работи здраво и следва мечтите си.

 


Везни - Ванеса Ейбрамс

 

Приятелството, романсите, любовта - връзките изпълват почти целия живот на везните. За тях няма по-важно от справедливостта и добрата компания. Ванеса постоянно е с приятели или гаджета, не толкова със семейството, но е и зряла и умна, и защитава каузите, в които вярва.

 


Скорпион - Блеър Уолдорф

 

Напрегнати, силни и отмъстителни, когато се наложи, точно като Блеър, която е едновременно кралица на училището, но и ученичката с най-висок успех. Получават каквото искат, дори да се наложи да са безмилостни. Но впоследствие се разбира, че са много емоционални и чувствителни и обичат силно.

 


Стрелец - Джорджина Спаркс

 

Любовта им към партитата, предизвикателствата и приключенията понякога ги забърква в неприятности. Често са безразсъдни като Джорджина и прекаляват с интригите. Но знаят как да се забавляват и правят най-добрите купони.

 


Козриог - Ерик ван дер Удсън

 

Сериозни, справедливи, честни, земни. Мъдри са, дори когато още в тийнейджърските години - както Ерик се откроява като по-сериозен и отговорен от другите млади в сериала. Дори да са преживели драматични неща, са решителни и силни.

 


Водолей - Джени Хъмфри

 

Ексцентрични, бунтари и обичат свободата, като малката сестра на Дан - Джени. Независимо какво е мнението на околните, те отстояват целите си и вярват в себе си. Репутацията на Джени се унищожава в първите сезони, но тя успява пак да стане сред най-известните, успели и амбициозни гимназистки, дори да не е от богато семейство като другите.

 


Риби - Дорота Кишловски

 

Състрадателни и нежни, рибите се раздават за другите, както прислужницата Дорота за Блеър. Може да не говорят много и често, но действат и постъпките им показват колко мили и всеотдайни хора са. Всеки иска да има такъв приятел, както всеки във сериала иска да има такъв добър помагач.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия