Продават къщата на Бела от "Здрач"

Изглежда по същия начин като във филма!

2018-08-20 12:00:00
Продават къщата на Бела от
Снимка: Reuters

Пред феновете на вампирската поредица "Здрач", се отваря страхотна възможност - да закупят къщата, в която живееше главната героиня Бела Суон, съобщава People. Къщата във Форкс, Вашингтон всъщност принадлежеше на бащата на Бела - Чарли.

 

Любопитното е, че домът още изглежда по почти същия начин, както е изглеждал на екран. Сумата, която ще ви трябва за покупка на къщата, е $349,000.

 

Има обаче едно разминаване с филма - всъщност постройката не е точно във Форкс, а в Сейнт Хелън, щата Орегон, което реално е на 225 мили (362 км) от родния град на Бела и семейство Кълън. Но пък времето в Сейнт Хелън, е такова, каквото е във Форкс и филма - по-често мрачно, дъждовно, идеално за вампири, така че новият собственик ще може да се потопи в атмосферата на "Здрач".

 

Къщата е построена през 1935 г., в нея има 4 спални, 2 бани, а в хола има забележителна камина. Пред къщата пък има много дървета. Досегашният собственик, който е живял там 16 години, каза, че от екипа на филма са подменили някои от декорите и мебелите заради снимките, но той решил да ги запази и ги е оставил на местата си. Например, сините стени в хола и трапезарията.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия