Овен - Знае как да управлява огъня

 

Той е първият знак в зодиака и първият огнен знак. Горещите и изпепеляващи страсти, които изпитва, го правят очарователен. Не всеки може да издържи на тези горящи пламъци, на устрема му и на силния характер. Но той знае как да използва огнената стихия. Войникът на зодиака.

 


Телец - Пътува във времето

 

Наясно е с биоритмите на Земята и е в синхрон с тях. Изключително сензитивен. Сякаш е роден с часовник в себе си и знае как да разпределя времето си винаги. Може и перфектно да знае какви са били отминалите времена и да усеща какво ще донесе бъдещето.

 


Близнаци - Променя формата си

 

Хамелеонът на зодиака. И гений под прикритие - има остър ум, мислите му се движат със скоростта на светлината. Слуша различните гледни точки, не се страхува да променя вижданията си, адаптивен е и оцелява винаги.

 


Рак - Може да лекува

 

Знакът е свързан с Луната и приливите и отливите. Притежава някаква космическа енергия, усеща емоциите на другите, състрадателен е. Умее да помага на децата, когато са разстроени и да решава проблемите на възрастните само с няколко думи и ласки.

 


Лъв - Блести

 

Сърцата на лъвовете са пълни с радост, смях, обич, фантазии. Затова имат такова чаровно и силно излъчване. Като влязат някъде, светят като диаманти и събират хората около себе си. Сякаш са направени от злато.

 


Дева - Гадател

 

Винаги са подготвени за всички ситуации. Предвидили са всичко необходимо. Държат нещата под контрол и имат силен усет - най-вероятно знаят какъв ще е краят още в началото.

 


Везни - Телекинеза

 

Обичат да общуват, да виждат как мислят другите хора, какво движи разсъжденията им. Добри комуникатори са и разглеждат ситуацията от всички страни. Думите им са толкова силни и звучат убедително, че само с тяхна помощ вършат чудеса. Това наподобява телекинезата.

 


Скорпион - Общува с духове

 

Медиатор между нашия и отвъдния свят. Те са деца на мрака, на тъмните сили, имат духовна връзка с отвъдното и със свои предци. Най-често виждат мъртви роднини в сънища, въображение и т.н. Имат силна интуиция.

 


Стрелец - Може да лети

 

Нестихващ ентусиазъм и искрен оптимизъм - най-ярките качества на стрелеца. Затова не спира да се движи, да следва мечтите си, да твори. Заради положителната си нагласа, може да постигне всичко, дори невъзможното. Мечтател, който по-скоро ще полети, отколкото да се предаде.

 


Козирог - Превръща се в невидим

 

Много стриктен и прекалено сериозен. Потънал в размисли. Има своя мисия в живота и на моменти не обръща внимание на дребни и тривиални неща. Така остава незабелязан, но самият той вижда много.

 


Водолей - Контролира мислите на другите

 

Бунтар, хуманист по сърце. Има прогресивен ум и е много интелигентен. Така успява да убеди другите в своите виждания, да им покаже верния път и да ги поведе. Възхищават се на гениалността му и смелостта му.

 


Риби - Астрална проекция

 

Рибите се потапят в своя свят, имат богато въображение и мечтаят много. Те могат да постигнат т.нар. осъзнато сънуване, при което съзнанието или душата се движат свободно в паралелен свят. Халюцинациите им са ясни и точни, а сънищата - пророчески.

Автор: Ивета Иванова