7 идеи за приказно лято с приятелите

Партитата и времето на плажа не са единствените развлечения

2018-08-05 10:30:00
7 идеи за приказно лято с приятелите
Снимка: Pixabay

Лятото е любимият сезон на повечето хора, особено на тийнейджърите. Училището приключва, може да се ляга късно, времето е хубаво, правят се екскурзии до морето или планината, ходи се на басейни, срещите с приятели зачестяват и т.н. Ето още няколко идеи как да направите лятото забавно и вълнуващо.

 


Принтирайте снимки

 

Припомнете си детството и албумите със стари снимки. Отидете до близкото фото и принтирайте най-хубавите снимки от последната година. Закачете ги из стаята си, поканете приятели, с които дори може да си разменяте книжни снимки. Или просто намерете стар фотоапарат и запечатайте най-красивите моменти от лятото с него. Instagram е готин, но хартиените снимки са като сувенири и прекрасен подарък за добри приятели.

 


Концерти на открито

 

През лятото има доста фестивали, сигурно вече сте си набелязали няколко. Още по-хубавото е, че някои са и безплатни. Дори да не са на любимите ви изпълнители, пак може да отидете. Щом сте с компания, ще се забавлявате, ще танцувате, ще пиете летни коктейли, ще ядете сладолед, ще може да хванете и тен, ако фестивалът е дълъг, а навън е слънчево. Проверете за фестивали не само в родния си град, но и в околностите.

 


Тичайте

 

Докато сте на училище по-рядко може да намерите време да тичате сутрин, особено ако сте първа смяна. Сега обаче ще имате повече свободно време. Бягането сутрин е полезно, ще се отрази добре на фигурата и на тонуса ви. Правете го по-рано, защото след това става много горещо и може да ви прилошее. А когато правите кросове с приятел, със сигурност ще ви е и по-забавно. След това може да пиете кафе и да си направите полезна закуска заедно.

 


На гости

 

Ясно е, че през лятото ще посещавате много заведения и ресторанти, но може да каните и гости вкъщи, особено ако вашите са на работа и сте сами по доста време. Направете си смутита или фрапета, купете си любимите лакомства и си направете филмов маратон. Може и да играете карти или да си направите турнир по "Не се сърди човече", да готвите заедно, да си правите забавни тестове.

 


Посетете увеселителен парк

 

Лятото е най-подходящия сезон да прекарате време в увеселителен парк. Няма да ви е студено на люлките, ще имате време да пробвате всички атракции, ще ядете сладолед и ще се почувствате като във филм на "Дисни". От там също биха станали страхотни снимки, а и със сигурност ще почувствате адреналин в кръвта, возейки се на най-страшните люлки.

 


Направете лятна плейлиста

 

Всички имаме любими песни за лятото, но не е нужно да слушаме само тях. Разровете се, намерете нови летни хитове, или стари, които никога досега не сте слушали и разширете лятната си плейлиста. Така може и да откриете нови любими изпълнители.

 


Пътешествие с велосипед

 

Не карайте колело само в близкия парк. Съберете се компания и карайте велосипед повече време, може и в близките околности. Така може да си откриете нови любими места за релакс и да си направите пикник.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия