Седмичен любовен хороскоп 9 април - 15 април

Какво очаква всички зодии тази седмица?

2018-04-10 10:30:00
Седмичен любовен хороскоп 9 април - 15 април
Снимка: Pixabay

Овен


Със сигурност ще имате проблеми, свързани с личните отношения през тази седмица. При това не става дума само за гаджето ви, там нещата ще са доста по-сложни. Хаотични сте, прибързани и може да кажете нещо дори на близките си, за което да съжалявате. Що се отнася до любимия човек, ако имате някакви съмнения опитайте се да ги изясните спокойно.

 

Необвързаните са в по-добра позиция. С когото и да се скарат скоро ще успеят да се сдобрят.

 

Телец


Управляваща ви планета Венера е във вашия знак, какво по-добро от това? Настроението ще е оптимистично, преживяванията – вълнуващи, контактите – пълноценни. Има само една опасност и тя е, че може да започнете да флиртувате с всеки срещнат и, ако вече си имате приятел/ка да се стигне до тежки и неприятни разговори. Ще ги избегнете, ако запазите чувството си за мярка.

 

 При необвързаните ситуацията ще е малко по-безпроблемна, защото дори да прекалят със свалките няма да има кой да им се сърди.

 

Близнаци


Ваканцията свърши, но вашето настроение хич не е „трудолюбиво“. Разсеяни сте и ще си имате проблеми в училище почти ежедневно. Нещо забравяте, нещо не правите както трябва, с други думи ще сте обект на забележки. С практическите задачи може и да не се справите, но пък романтичните отношения ще са задоволителни. Приятел/ката ви, за разлика от родителите и учителите ще прояви разбиране, съчувствие и ще се заеме с нелеката задача да утешава „наранената ви чувствителност“. Е най-вероятно ще успее.


Свободните представители на вашия знак ще понесат критиките по-безболезнено. Самовглъбени са и едва ли нечие недоволство ще им направи впечатление, но нечие присъствие непременно ще ги извади от състоянието на летаргия.

 

Рак


Ще е малко трудно да стабилизирате личните отношения. По-лошото е, че не само няма да осъзнаете причината, но дори и да ви я кажат упорито ще я отричате. А причината е комплексна: повишената ви емоционалност, водеща до резки реакции и прибързани изказвания. През тази седмица сте склонни да отчитате само собствените си преживявания и целенасочено да ги натрапвате на близките си. И ако родителите, братята, сестрите могат все пак да подминат вулканичното ви настроение с усмивка, то гаджето определено ще се противопостави или поне ще се дистанцира без да ви дава обяснения.


За все още нямащите приятел/ка прогнозите не са обнадеждаващи. Комуникацията като цяло ще ви е трудна, така че не се и опитвайте да впечатлите обекта на интереса си.

 

Лъв


Както винаги сте сигурни в себе си. Излъчвате увереност и предразполагате към доверие. Ще бъдете търсени, предстоят интересни запознанства. Само не прекалявайте, не натрапвайте непрекъснато мнението си, дори и да сте прави. Дайте възможност и на събеседниците ви да се изкажат, чуйте мнението им, съобразете се с предпочитанията. Не забравяйте, че приятел/ката ви е самостоятелен човек и може да взима решения.


Ще се чувстват много по-добре онези от вас, които все още не са завоювали нечие сърце. Периодът ще е нещо като кастинг за подходящо гадже и вероятността някой да се класира като „номер едно“ е огромна.

 

Дева


Искате да постигнете идеални резултати във всичко, с което се захващате. Да, за учебните занимания и неформалните си интереси може би ще ви се получи, но за личните отношения не очаквайте подобен ефект. Даже е по-добре да не си насрочвате любовни срещи твърде често през тази седмица. Интересите ви са повече прагматични, отколкото романтични и разговорите с гаджето няма да вървят. Постарайте се да се справяте самостоятелно, резултатите ще са доста близки до очакванията ви.


Ако нямате гадже, а ви е омръзнало да сте в групата на „свободните“, то не бъдете прекалено взискателни към хората, които ви предлагат вниманието си. Може да не притежават чара на кино звезди, но със сигурност имат куп положителни качества.

 

Везни


По нетипичен за вас начин ще успеете да постигнете добър синхрон между личните отношения и ежедневните задължения. Ще съумеете да разпределите времето си така, че да не страда нито училището, нито гаджето, нито близките, нито другите приятели. И фактът, че сте полезни, обградени от много хора и харесвани ще ви зарежда с оптимизъм и ще провокира въображението ви през целия период. Подходящ момент да споделите и реализирате творческите си идеи.


Фантазията на необвързаните представители на вашия знак ще е още „по-развинтена“, което пък ще ви зареди и с решителност. Сега е моментът да кажете: „харесваш ми“ на някой, с когото имате желание да се сближите.

 

Скорпион


Прекалено сте самонадеяни и ще си навредите. В търсене на нови емоции ставате настоятелни до агресивни, което може да подейства плашещо за околните. Съобразявайте се с характера на гаджето си и не се опитвайте да прокарвате само собствената си политика. Съчетавайте желанията, ако не искате да се стигне до остри спорове и хамлетовския въпрос: ще я бъде или няма да я бъде любовта ни?


Не очаквайте да стартирате връзка или да привлечете някого към себе си, ако само се разхождате нагоре-надолу и демонстрирате уменията си с гордостта на суетен паун, разперил опашка. Любовта предполага съществуването на едни съвсем обикновени неща като разбиране, взаимност и толерантност.

 

Стрелец


Много по-добри резултати ще постигнете в сферата на обучението си, отколкото в личните отношения. Изобщо, през тази седмица е желателно да се насочите към дейности, изискващи концентрация, оптимално разпределение на времето и творчески подход. Бъдете искрени с приятел/ката си. Обяснете причините, поради които н можете да се виждате твърде често. Ще ви разберат, ако сте достатъчно откровени.


Не е време за нови запознанства, нито за създаване на допълнителни връзки. Като цяло контактите ви ще са обещаващи, защото си личи, че сте целенасочени, надеждни и сериозни.

 

Козирог


Ще сте толкова увлечени в ежедневните си занимания, че съвсем ще забравите за романтичните преживявания. По отношение на учебния процес периодът ще е изключително благоприятен. Енергетиката ви е стабилна и ще успеете за кратко време да наваксате пропуснатото (ако има такова) или пък да напреднете значително и след това да действате с по-бавно темпо.


В края на седмицата ще намалите темпото и независимо дали си имате приятел/ка или не ще се отдадете предимно на неформални занимания и на приятни развлечения. Не е изключено да се появи интригуваща личност, която да събуди е вас желание за нов роман.

 

Водолей


Едва ли ще се случи нещо ново, свързано с личния ви живот. През тази седмица вниманието ви ще е насочено много повече към учебните ангажименти, отколкото към романтичните контакти. Струва си да се замислите над въпроса устройва ли ви положението, в което се намирате или не. При това без значение дали имате гадже или не. Ако имате и ви устройва, значи няма смисъл да угаждате на идеите на приятелите си, които ви предлагат да ви размъкват насам-натам по купони само и само да се запознаете с някой нов интересен обект.


Ако пък нямате и се чувствате достатъчно добре, значи е излишно да правите каквито и да било усилия за създаване на връзка, да допускате някого в живота си и да губите време за нещо, което в момента не ви е интересно.

 

Риби


Ще сте предимно извън дома през тази седмица и ще се запознаете с доста хора. Както е известно няма да намерите новата любов между четирите стени на стаята си, но общуването с по-широк кръг предоставя достатъчно възможности. Може би вече имате приятел/ка, но не сте сигурни дали той/тя е сродната ви душа? Лесно е да проверите, просто споделяйте всичките си предпочитания и увлечения. Ако постигнете синхрон, значи това е човекът. Ако пък не, то не забравяйте, че животът е пълен с изненади.


В случай, че все още не сте попаднали на подходящия човек, то имайте си едно на ум и бъдете по-предпазливи спрямо новите контакти. Добротата ви си личи от далече и някой може да реши да се сближи за да се възползва от вас.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия