Седмичен и любовен хороскоп 2 април - 8 април

Каква ще бъде седмицата за всяка зодия?

2018-04-02 14:00:00
Седмичен и любовен хороскоп 2 април - 8 април
Снимка: Pixabay

Овен

Привлекателни сте, но мислите ви ще са ангажирани много повече с практически задачи, отколкото с любовни срещи през тази седмица. Все пак ваканцията си иска своето, а усещането, че разполагате „с всичкото време на света“ ще ви подтиква да търсите нови приключения.

 

Независимо дали имате или нямате гадже опитите на представители на противоположния пол да привлекат вниманието ви ще си останат неуспешни. Би ви впечатлил само някой, който е по-стремителен дори от самите вас, но вероятността да се натъкнете точно на такъв странен обект е минимална.


Телец

 

Ставате все по-магнетични, но и по-хаотични. Интересното е, че всички ще се надпреварват да ви помагат да реализирате идеите си и колкото са по-щури (идеите ви), толкова повече фенове ще събирате. Ваканцията наистина ще е наситена с вълнуващи емоции.

 

Забавлявайте се, но не залагайте прекалено много на новите си познати. Ако изобщо пламнат някакви любовни трепети, те ще са свързани с хора, с които общувате отдавна, но до момента не са обсъждали с вас чувствата си.

 

Близнаци

 

Ще има яростна атака от страна на старите ви гаджета. Почти ежедневно ще бръмчат по телефона или ще изпращат сърцераздирателни СМС-и. Не си насрочвайте любовни срещи от съжаление, нищо хубаво няма да излезе от подобна „човеколюбива“ инициатива.

 

Общите развлечения с обичайните приятели по време на ваканцията ще ви помогнат да се сближите с много хора. Давайте сигнали за сериозна връзка само на онези, които наистина са ви заинтригували. Не смесвайте приятелските отношения с романтичните.

 

Рак

 

Ваканцията и предстоящите празници ви изпълват повече с меланхолия, отколкото с ентусиазъм. Ставате все по-чувствителни и на моменти е достатъчна една дума, за да ви натъжи или извади от равновесие. Не крийте чувствата си. Ако нямате възможност да сте насаме с предпочитаната от вас личност, то не се насилвайте да изтърпявате шумна компания, само за да присъствате на едно и също място с него/нея за известно време.

 

В състояние сте да намерите решение на чуждите проблеми много по-бързо, отколкото на своите собствени. Не споделяйте любовните си преживявания, за да не станат тема на клюкарски разговори.

 

Лъв

 

Няма начин да се появите някъде и да не направите впечатление. А през тази седмица ще сте още по-атрактивни. Разполагате с достатъчно свободно време, за да промените визията си, а и празничното настроение ви зарежда с особен чар.

 

Не предизвиквайте ревност с поведението си, ако сте във връзка и не флиртувайте с непознати, ако сте необвързани. Пазете в тайна любовните си приключения и предпочитания, защото могат да бъдат използвани във ваша вреда.

 

Дева

 

Ваканцията е любим период на всички. А когато е свързана и с празници става още по-приятно. Ще разполагате с достатъчно време за приятелите си. И, в типично ваш стил, ще им помагате всеотдайно за подготовката на Великден. Едва ли ще има ден, в който да сте без компания, независимо дали си имате гадже или не. Толкова сте ентусиазирани, че направо блестите.

 

Ще ви търсят и ще ви насрочват срещи. Усещането ще е приятно, а дали да приемете или не ще ви подскаже интуицията. Не се подвеждайте по предложения на приятел/ки да променяте външния си вид. За сега е по-добре да не го правите, експериментът няма да ви зарадва.

 

Везни

 

Предстоят промени, свързани с романтичните отношения. Не е изключено под нечие влияние или настояване да промените нещо, свързано с ежедневието или навиците ви. Ще го направите с удоволствие и ще ви хареса. Ще сте много по-често в компанията на човека, който ви интересува.

 

Вероятно ще пътувате, макар и на близо, в края на седмицата и ще създадете нови контакти. Някой недвусмислено ще ви покаже интереса си към вас. Първоначално едва ли ще ви заинтригува, но не изключвайте варианта за по-късна среща и сближаване с цел опознаване.

 

Скорпион

 

Привлекателни сте и ще ви канят на партита от всички компании, с които общувате. Великден наближава, подготовката на празника ще е свързана с посещение на базари, концерти и други шумни места, където ще се запознаете с нови хора. Изразявайте се ясно и недвусмислено. Не заблуждавайте онези, които се опитват да ви „свалят звезди“ или да флиртуват с вас.

 

Усещането, че сте търсени и предпочитани е прекрасно, но не е основание да излъжете доверието на хората, които ви даряват любовта си. Ако пазите приятелите си и те ще ви пазят.

 

Стрелец

 

Ваканционните дни предразполагат много повече към дейности на открито, отколкото към кротки занимания у дома. Активни сте и предпочитанията ви ще са свързани с физически дейности. Ще ви е много по-приятно да спортувате, да пътувате, дори да се разхождате някъде опознавайки родния си град, отколкото да обменяте мисли с малка група хора.

 

Дайте си малко почивка от романтичните и любовни емоции, порадвайте се на събуждащата се природа. Независимо дали имате гадже или не, през тази седмица ще се чувствате по-уютно в присъствието на семейството или на хора, към които нямате конкретни задължения. Посрещнете празника според предпочитанията си.

 

Козирог

 

Последното нещо, което би могло да ви разтревожи през тази седмица ще са личните и любовни отношения. Събитията ще следват собствения си ход, нещата ще се случват бавно и предвидимо. До такава степен монотонно, че мислите ви ще са по-скоро практични, отколкото романтични. Може да учудите дори самите себе си, предпочитайки примерно, да си подредите стаята, вместо да излезете с приятел/ката си.

 

Необвързаните ще са в по-благоприятна позиция. Те ще се съобразяват само със себе си, няма да насрочват любовни срещи и без никакви угризения ще отклоняват онези, за които предполагат, че ще са само губене на време.

 

Водолей

 

Ще бъдете обсипани с много комплименти и много внимание през тази седмица. Следвайте въображението си. Ще участвате в подготовката на Великден не само у дома, но и в домовете на близките си приятели. Предложенията ви ще се окажат толкова впечатляващи, че може да получите приходи от училищния базар или друга публична изява. Позволете на приятел/ката си да участва в тези мероприятия заедно с вас. Ще се сближите и ще изгладите различията.

 

Необвързаните ще се срещнат с човек от миналото. Не вярвайте на предложението за подновяване на връзката. Ще се окаже, че сте „втора цигулка“ и може да станете обект на присмех.

 

Риби

 

Ваканцията вече набира скорост, а вие знаете точно къде и точно с кого желаете да споделяте дните си. Разполагате с достатъчно свободно време, разпределете го справедливо между близките, домашните задължения, приятелите, спонтанните удоволствия и гаджето си.

 

Не се сърдете, ако той/тя няма възможност да е с вас често или ежедневно. Напротив, използвайте момента и се ориентирайте към занимания, които все отлагате за „по-късно“. Ефектът ще е двоен: ще сте научили нещо ново и ще имате подходяща тема за разговор с него/нея.

 

Необвързаните вероятно ще се втурнат по разходки в МОЛ-ове, Великденски базари и изложби, където ги очакват изненади. Не отблъсквайте онези, които активно търсят компанията ви, но и не „разкривайте картите си“ още в момента на запознанството.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilly23
преди 6 години

Аз съм Водолей! Ами за необвързаните, които са срещнали нов човек, ще има ли успех?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия