3 съвета за бикини кола маска

Как да направим процедурата по-безболезнена?

2018-03-13 11:30:00
3 съвета за бикини кола маска
Снимка: Pixabay

Дори да си мислите, че само мазохистите си правят кола маска, може и на вас да ви се наложи да се погрижите за тялото си преди следващия плаж.

 

Има начини да намалите болката, особено ако досега не сте правили тази процедура. Вижте няколко съвета как да го направите:

 

1. Отидете при специалист

 

Не опитвайте да си правите кола маска сами, особено на бикини зоната, защото със сигурност ще си причините неприятно изживяване.

 

За да направите тази процедура успешно, трябва първо да видите как го прави специалист, после да ви обясни и чак тогава да опитате, защото дори да не успеете да си причините сериозни травми по кожата, със сигурност няма да постигнете желания резултат.

 

2. Направете първата процедура след цикъл

 

Организмът е по-чувствителен преди цикъл и болката, която ще изпитате при кола маска е много по-голяма тогава. Помислете колко лесно се разстройвате преди и по време на вашия период - същото е и с кожата ви.

 

Затова най-добре изберете дните след края на менструацията - тогава цикъл е завършен, хормоните са в нормални нива и вашата кожа е най-устойчива на външно влияние.

 

3. Не бързайте

 

Бразилската кола маска не е добър избор, ако отивате на тази процедура за първи път. Може да изберете просто леко оформяне, за да не се откажете още от първия опит.

 

Снимка: Pixabay

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия