Зодиите, които не играят честно

Те са готови на всичко, за да стане тяхното

2018-03-08 17:30:00
Зодиите, които не играят честно
Снимка: Pixabay

Никой не обича да отстъпва и да се съобразява с нещо, което не му харесва. Но хората са различни, а някои от тях са готови да стигнат далеч в желанието си да се наложат.

 

Обикновето това става по нечестен начин - с измама, манипулация, изнудване или наглост, но резултатът трябва да бъде налице! Място за отстъпление няма.

 

Вижте кои зодиакални знаци са способни на всичко, за да постигнат целта си:

 

1. Везни

 

Везните понякога се вманиачават в някаква цел и колкото повече им се изплъзва, толкова повече се настървяват в преследването й.

 

Въпреки че много държат на справедливостта и гледат да се обграждат с хора, които са откровени и прями, самите те не винаги са особено честни.

 

Всеки знае, че силата на въздушния знак е в преговорите - Везните са способни да повтарят едно и също нещо в различни форми докато не постигнат своето.

 

Те могат да влудят опонента си и да го накарат да отстъпи само и само да бъде оставен на мира. Ако все пак цялото това повторение на свърши работа, Везните прибягват и до по-задкулисни маневри.

 

Майстори в създаването на чувства за вина, те пускат в действие манипулативните си способности и когато докарат опонента си до отчаяние, бързо се възползват от възможността.

 

2. Дева

 

Много сериозна конкуренция на Везните е Девата. Девите се хващат за една грешка на човека, който искат да накажат и започват да я въртят до брезкрай, като по този начин го карат да се чувства ужасно виновен.

 

Как може да изкупи вината си? Като на момента направи всичко, което искат те! Девите са доста жестоки в манипулациите си и не се отказват, докато не стане тяхното.

 

Търпение не им липсва - те са в състояние да си пазят козове много дълго време, само за да ги използват в точния момент, когато ще сразят противника най-лошо.

 

Като подвижна зодия Девата е гъвката и може да използва и други похвати. Често задава подвеждащи въпроси или оставя врага да сгреши, за да може след това да му посочи всички грешки и да го сломи.

 

Интригите никак не ги притесняват - Девите много обичат да настройват всички срещу даден човек, докато му се правят на приятели.

 

 

3. Лъв

 

Като цяло Лъвовете обичат всички да бъдат щастливи и гледат доколкото е възможно да спомогнат за всеобщото благо.

 

Но когато усетят неуважение, изведнъж се изпарява цялата им щедрост и кралско благоволение.

 

В случай че интересите на огнения знак се сблъскат с чужди, той е готов на всичко - способен е да загърби приятелства и дори любовта, за да стане на неговото.

 

Когато си изгради мнение за някой, нищо не е в състояние да разколебае Лъва. Нароченият не би могъл да се зарадва на царско внимание и уважение и ще бъде зачеркнат завинаги.

 

Но тъй като огненият знак никак не обича да си разваля настроението, понякога се пуска по течението и дава глътка въздух на всички съперници.

 

Снимка: Pixabay

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия