Седмичен и любовен хороскоп

Какво ви очаква тази седмица?

2018-03-05 11:30:00
Седмичен и любовен хороскоп
Снимка: Pexels

Овен

 

Формулирайте ясно целите си. Не разчитайте на помощ, а още по-малко на съчувствие. Ще ги постигнете, ако сте достатъчно упорити и инициативни.

 

Много по-чувствителни и емоционални сте от обикновено. Не ви се случва често и би било добре да се възползвате от ситуацията. Можете да се сближите с предпочитаната от вас личност, да подобрите отношенията с гаджето си или пък без сътресения да прекратите съществуваща връзка, която вече не ви носи радост.

 

Ключът към успеха се нарича искреност. Казвайте това, което мислите и ще постигнете онова, което искате.

 

Телец

 

Събитията ще са противоречиви и ще се отразят на настроението ви. Част от хората, с които общувате ще ви подкрепят безусловно за разлика от друга част, които ще ви се противопоставят непреклонно.

 

Помислете до колко отправените към вас критики и забележки са обективни, до колко би било полезно да се съобразите с тях. Сравнете мнението на опонентите си с това на приятел/ката си. Ако съвпадат, значи положението е сериозно и наистина трябва да се замислите над поведението си.

 

За необвързаните периодът ще е доста по-спокоен. В крайна сметка, те ще трябва да се съобразяват само със себе си.

 

Близнаци

 

Силно ще изненадате околните през тази седмица. Липсата на какъвто и да било интерес към случващото се около вас ще предизвика съмнения и въпроси, свързани със здравословното ви състояние. В същото време пък сте раздразнителни и неотстъпчиви. Измислете благовидна причина и не приемайте предложенията за любовни срещи. Така ще се изпокарате, че може и да се разделите.

 

В случай, че все още си нямате приятел/ка, то по-добре не се и опитвайте да оформяте връзка. Началото ще се окаже нещо като „фалстарт“ – скучен разговор с предизвестен край и усещане за несигурност.

 

Рак

 

Ще ви е трудно да решите с кого ви е по-приятно да общувате през тази седмица. Вероятно ще предпочетете да се уедините, да сте сред членовете на семейството си или с любимите занимания. Даже най-близките приятели може да се почувстват леко пренебрегнати. Не е желателно да се изолирате и да ограничавате контактите си само до неизбежните.

 

Преодолейте егоизма и помислете за хората, които ви обичат и търсят компанията ви. Не отказвайте покана за разходка или друго развлечение. Ще повиши тонуса и ще разведри настроението ви.

 

Лъв

 

Настроението ви е неустойчиво и сте обърнати много повече към себе си, отколкото към заобикалящата ви среда. Успоредно с това сте привлекателни и предизвиквате силно желание у околните да общуват с вас. Освен обикновените закачки често ще сте обект на ухажване, което ще повиши самочувствието ви. Доста неблагоприятна ситуация, защото от една страна целта ви не е да създавате устойчива нова връзка, от друга ще провокирате изблици на ревност от страна на сегашното си гадже.

 

Дайте си малко време за размисъл. Няма смисъл да се хвърляте от едно приключение в друго. Не позволявайте на егоизма да навреди на отношенията ви.

 

Дева

 

Не е желателно да предприемате каквито и да било кардинални промени, свързани с обичайното ви ежедневие. Ориентирайте вниманието си към практическите задачи, а не към уреждане на отношенията.

 

В случай, че имате приятел/ка е желателно да разредите срещите през тази седмица. Не оставяйте съмнения, споделете мотивите за решението си. Трябва ви време за осмисляне на връзката и освежаване на чувствата.

 

Необвързаните Деви едва ли ще „полетят на крилете на любовта“ и е по-добре да заемат пасивна позиция. Флиртове ще има, но за нещо сериозно на този етап не може да се говори.

 

Везни

 

Важните промени ще са свързани с личния ви живот. Неспокойни сте и несигурни в самите себе си. Прекалено много въпроси задавате както на близките си, както на приятелите, така и любимия човек. Стремежът ви към идеалното понякога е плашещ, а желанието ви да внушите на всички своите идеи – отблъскващо. Намалете темпото и подредете практическите си задачи. Заемете се с тях методично, за да поставите в ред мислите си.

 

След като овладеете емоциите може да приемате без страх покани за любовни срещи и приятелски партита. Компанията ви ще бъде търсена и предпочитана. Не се лишавайте от контакти, но и не се опитвайте да привличате всеобщото внимание върху себе си.

 

Скорпион

 

Най-големите ви издънки през тази седмица ще са свързани с личните и любовни отношения. И не защото никой няма да ви обича или ще сте лишени от внимание, а точно обратното. Защото сте магнетични, с всичко с което се захващате, ще се справяте много добре и неудържимо ще привличате вниманието върху себе си. Ситуацията може да натъжи и обезкуражи гаджето ви (за тези, които го имат), но за необвързаните ще е просто „удар в десетката“.

 

Логично изниква въпросът: ама къде са тук издънките? Ами в собствения ви Скорпионски характер. В това, че сте прекалено критични, винаги искате повече, отколкото получавате и първо виждате недостатъците, а чак след известно време положителните черти. За да се радвате на истински чувства трябва да приемете факта, че идеални хора няма.

 

Стрелец

 

Бурни емоции ще завладеят съзнанието ви през тази седмица. Причините ще са разнообразни и за вас ще е трудно да ги формулирате. Ако подсъзнателно си дадете сметка какво подклажда противоречивите ви страсти вероятно ще успеете да ги овладеете.

 

Първоначално, като предпазна мярка, ще е достатъчно да ограничите контактите си предимно до хора, които възприемат безкритично крайностите на поведението ви. Приятел/ката ви може и да е в групата, но е редно да си дадете сметка, че човешкото търпение не е безкрайна величина и при конфликт е много важно кой ще направи първата крачка към помирението.

 

Необвързаните са в по-добра позиция. Със сигурност няма да спечелят ничие сърце, но пък и няма какво да загубят.

 

Козирог

 

Личните отношения ще са много спокойни. Може да придобиете усещането, че по-добре от това просто няма на къде. Не се задоволявайте с постигнатото и не оставяйте нещата такива, каквито са. Търсете начин да освежите и разнообразите връзката си. Обсъждайте общите интереси и се ориентирайте към забавления, които ще ви разтоварят от напрежението, но и ще обогатят познанията ви. Наслаждавайте се на любовта си, но не ограничавайте контактите само до един човек, за да не се отегчите.

 

Романтичните преживявания няма да подминат и необвързаните представители на вашия знак. Те ще имат възможност да общуват активно с широк кръг познати и ще открият признаци на „сродна душа“ в не един от тях. Близкото бъдеще ще им подскаже коя от тези „сродни души“ ще им допадне най-много.

 

Водолей

 

Почти ежедневно ще се налага да се справяте с някакви сложности. Първоначално може да ви се сторят плашещи, обаче щом се захванете ще ви хрумнат различни оригинални решения. Обикновено предпочитате да сте независими, да обмислите подробностите, да сравните предполагаемите крайни резултати. През тази седмица е по-добре да смените тактиката. Съчетайте приятното с полезното и романтичното с практичното. Разговаряйте с гаджето си по всички въпроси, които ви вълнуват. Ще разберете до колко вижданията ви са еднакви, а може и да ви подскаже приложим личен опит.

 

Периодът ще е полезен и за онези, които все още нямат приятел/ка. Интензивните контакти ще им помогнат да преценят грешките в поведението и да намалят дистанцията със събеседниците, които не са им безразлични.

 

Риби

 

Любовните емоции през тази седмица ще са противоречиви. Ту ще ви се иска да сте сами със себе си, ту ще ви хрумва, че всяка минута без него/нея е немислима. Ту ще се ориентирате изцяло и дисциплинирано към текущите си задачи, ту ще посягате към телефона за да търсите бърза връзка. На всичкото отгоре някой непрекъснато ще ви занимава със собствените си проблеми или ще ви убеждава как предпочитания от вас човек не заслужава вниманието ви и е крайно време да прекратите връзката.

 

Не е нужно да правите нищо, само наблюдавайте събитията. Оставете нещата да се случват по естествения си ред. Дали ще поставите бърз край или ново начало няма да зависи само от личното ви решение, а и от допълнителни фактори, върху които няма как да въздействате.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия