Случвало ли ви се е да опитате коктейл, който сякаш е измислен за вас? Това може би е вашият перфектен избор според зодията. Ако обаче все още не сте срещнали най-доброто, може да се погледнете съветите на експерта Кат Одел, който наскоро издаде книга за алкохолни напитки. Вижте какво препоръчва тя:

 

Овен: Gluhwein

 

Горещ коктейл за гореща личност. Овенът е изпълнен с живот и енергия и това е иделната напитка, защото е топла и представлява смес от червено вино и подправки като канела, малко цитрусув плод и бренди.

 

Телец: Regents Royale

 

За Телецът, който обича да релаксира - това е най-подходящата напитка. Лесна за направа и много пивка, тя е чудесен избор за земния знак.

 

Близнаци: Beep Wine

 

Близнаците имат различни лица, които показват в зависимост от променливото си настроение. Питието е примамка за всички въздържатели.

 

Рак: Caipirinhia

 

Въпреки че е направен от обикновени съставки (бразилски ром, липа и захар), този коктейл все още не е особено популярен, което го прави подходящ за мистериозния Рак. Водният знак ще бъде доста развълнуван от дръзкия вкус на тази напитка.

 

 

Лъв: Old Fashiond

 

Класика. Пионер сред алкохолните комбинации със смес от уиски, бира и захар. Гордият Лъв, който е истински бохем и роден лидер определо ще оцени тъмната напитка.

 

Дева: Sangria

 

На пръв поглед съвсем лесна напитка, направена от вино, но може да бъде много разнообразна, в зависимост от избраните от вас плодови добавки. White Sangria предлага освежаващо усещане с класически вкус и лек пикантен аромат, която Девата ще оцени.

 

Снимки: Instagram

Автор: