Според зодията: Защо той решава да си тръгне?

Разберете какво би накарало мъжът от всяка зодия да сложи край

2018-02-23 17:30:00
Според зодията: Защо той решава да си тръгне?
Снимка: Instagram

Случвало ли ви се е да се чудите какво сте объркали във връзката? Изглежда всичко върви добре, а в един момент той решава, че иска да си тръгне? Астрологията може да ви помогне да разберете защо е постъпил така според неговия зодиакален знак:

 

Овен

 

За един Овен бездействието е нещо, което може да го убие. Ако вие сте от типа, който обича да си мързелува и седи у дома по цял ден, тогава скуката вероятно го е накарала да си отиде. Овенът има нужда да бъде импулсивен, така че подобни отношения ще го дразнят и пламъкът на любовта ще изгасне.

 

Телец

 

Ако изгубите доверието на мъжа Телец, може да започнете да си стягате багажа. Той мрази лъжите, лицемерието и предателството, мрази несигурността. Ако вие не сте напълно отдадени на връзката, той ще го усети и ще си отиде. Земният знак иска да притежава.

 

Близнаци

 

Мъжът Близнаци е доста сложен – той мрази да бъде ограничаван и задушаван, трябва да се чувства свободен да прави каквото си иска. От друга страна има нужда от много внимание и не обича да бъде сам. Ето защо въздушният знак минава през много колебания докато вземе окончателно решение какво иска от връзката си, но все пак идва момент, в който той успява да го направи.

 

Рак

 

Да успеете да разкарате мъж от зодия Рак окончателно е ужасно трудно – почти толкова, колкото да свалите 5 кила или да откажете шоколада. За да се разделите с този знак трябва да положите доста усилия, мъжът Рак е способен да прости всичко, дори да е много наранен.

 

 

Лъв

 

Лъвът ще си тръгне, ако започнете да го ревнувате. Този знак цени свободата си ужасно много и няма да понесе проверки и драми, дори и наистина да има причина. Освен това огненият знак не търпи критика – всички забележки запазете за себе си, той си знае най-добре.

 

Дева

 

За мъжът Дева най-важното е жената да е красива. Той ще избере най-харесваната дама и ще иска да я има, но ако тя се занемари и спре да поддържа фигурата и прическата си, той ще се огледа за нещо по-бляскаво. Поддържането на перфектна хигиена също е много важно за Девите.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

za bliznaka znaia 4e e taka , no za men e absoliutno neviarno . nito sum zarevala za impulsivnost . nito sum tolkova deina . domo6ar4e sum i obojavam da sum gu6nata v liubima pregrudka i da si bubrim . drugoto e luja .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия