Зодиите, които се страхуват от смъртта

Водните знаци водят убедително

2018-02-20 17:30:00
Зодиите, които се страхуват от смъртта
Снимка: Instagram

Едва ли някой изгаря от нетърпение да разбере какво става след като си отидем от този свят, но определено има хора, които много се страхуват от този момент и такива, които не се притесняват чак толкова. Според астрологията, това може да се определи от зодиакалния знак - вижте кои са зодиите, които много се страхуват от края на живота:

 

1. Рак

 

Раците никак не обичат да се чувстват некомфортно, а физическата болка направо ги ужасява. Ето защо те най-много се страхуват какво може да се случи след смъртта и този страх ги кара постоянно да търсят някаква утеха.

 

Представителите на знака смятат, че онези, които са направили грешки (особено тях самите) ги чака невероятно жестоко наказание след смъртта. Ето защо Раците опитват да правят добрини на околните, надявайки се да не ги сполети подобна участ.

 

2. Риби

 

Рибите имат подобен страх на този на Раците. Те гледат да вършат добрини и да не бъдат злопаметни към грешките на другите, но тъй като има доста чепат характер, водният знак често се забърква в сложни ситуации, от които няма как да се измъкне без да нагази в чуждата градина.

 

Те са духовни, но и много набожни и търсят утеха и сила във вярата, която изповядват, защото много се страхуват от смъртта.

 

 

3. Скорпион

 

Скорпионите са смела зодия, но са изпитвали неведнъж как всичко в живота се връща. Затова водният знак става все по-внимателен с напредване на възрастта и започва да се страхува от края на живота, търсейки начини да изплати греховете си.

 

Въпреки че се свърза със смъртта и разрухата, той носи в себе си и силата на сътворението. Скорпионите се борят най-свирепо за живот - това са хората, за които научаваме, че са ударени от гръм и оживяват, или успяват да се преборят с много тежка и нелечима болест.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия