Свети Валентин: Коя е най-подходящата зодия?

И ще направи празника незабравим

2018-02-12 17:30:00
Свети Валентин: Коя е най-подходящата зодия?
Снимка: Instagram

Според астрологията всеки знак има подходящи партньори, както и такива, с които трудно може да поддържа добри отношения, особено в любовта.

 

Ако си нямате половинка, нито пък планове за празника на влюбените, може да потърсите съвет от звездите, за да разберете кой ще бъде вашата валентика! С други думи - с кой зодиакален знак ще си прекарате супер, ако излезнете в деня на влюбените, вижте:

 

Овен

 

Овните са страстни и обичат забавленията, смеха и адреналина. А кой може да им даде по-силни емоции и незабравими спомени от друг огнен знак? Лъвът е чудесен избор за компания, който ще създаде романтично настроение и драматични емоции - цяла нощ танци и секси състезание за надмощие - звучи вълнуващо, нали?

 

Телец

 

Телците не обичат да губят връзката си със земята и компанията на Козирога винаги е чудесен избор. Но ако искат да усетят страстни емоции и готини изненади може да изберат Скорпиона за едно излизане в престижен ресторант или най-новия клуб, където ще станат жертва на готините истории и вълнуващи приключения с водния знак.

 

Близнаци

 

Въздушният знак винаги е готов за парти и най-добрата компания - лудият, който ще се хване на всяка щура идея е Овенът! Двамата ще си прекарат страхотно заедно, като само за една нощ ще посетят няколко страхотни места и няма да скучаят и за миг.

 

Рак

 

Раците ценят домашния уют, но и те от време на време имат нужда от изненади и силни емоции. Кой ще им ги даде? Може да заложат на Козирога. Земнят знак е известен с невероятното си чувство за хумор, което ще измъкне Рака от меланхолочния му свят. Двамата ще измислят щури и много забавни и идеи, на които всеки би завидял.

 

 

Лъв

 

Царят има нужда от обожание, а романтичното настроение, което го е обзело напоследък трябва да намери подходяща компания. Везните са най-добрият избор за огнения знак - Лъвът ще измисля готини места, които да посетят, а Везните ще го следват с вдъхновение.

 

Дева

 

Девите безспирно търсят съвършенството, но ако оставят всички забележки настрана и се отпуснат малко с представител на зодия Риби ще открият нови светове. Аналитичният ум на земния знак ще бъде очарован от мистичната и нелогична Риба, която кипи от нови и нестандартни идеи и ще изведе Девата от монотонното ежедневие.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия