Как ревнува той според зодията I част

Как ревнува той според зодията

2018-02-03 10:30:00
Как ревнува той според зодията I част
Снимка: Instagram

Има мъже, които никак не умеят да крият своите емоции, а може би просто не искат да го правят. Вие си мислите, че той се шегува, когато ви казва, че ще му липсвате? Или пък ви изглежда невероятно, ако ви сподели, че ревнува от някой?

 

Има и такива господа обаче, които много добре се прикриват, дори понякога нарочно показват точно обратното на това, което чувстват, за да не бъдат разкрити, а отношенията с такива хора не са никак лесни.

 

Според астрологията, зодиакалният знак показва кой как реагира в любовта, когато изпитва ревност:

 

Овен

 

Мъжете Овни нито могат да крият емоциите си, нито имат такова намерение. Ако мъжът от тази зодия изпитва увлечение към вас, трябва да имате предвид неговата буйна, огнена ревност, която ще ви залее, дори само да погледнете друг. От него може да очаквате да проверява телефона ви и дори да ви следи, а когато забележи нещо нередно, вие определено ще разберете.

 

Телец

 

Мъжете Телци не биха показали ревността си директно в началото. Те ще ви се сърдят, но едва ли ще разберете каква е причината. Ако това, което е провокирало ревността им продължава да ги дразни, очаквайте скандал. Все пак и неговото търпение си има граници, а способността му да приема своята дама за собственост прави нещата опасни.

 

Близнаци

 

Както във всичко останало, в любовта този мъж е на приливи и отливи. Днес ще ви обича много, но утре няма да ви обръща чак такова внимание. Дали ще ви ревнува, зависи от моментното му настроение. Мъжът Близнаци може да подмине вашия флирт с друг пред очите си, без изобщо да обърне внимание, а по-късно да се разсърди и ядоса за нещо много по-дребно.

 

Рак

 

Мъжете от тази зодия са особени. Те предпочитат да си изберат партньорка, която изглежда много сериозна и вярна и не се спират на първата срещната. Имат високи критерии и са много саркастично настроени към дамите, но ако все пак някоя успее да завладее сърцето на мъжа Рак, той ще погледне с много повече разбиране и дори може да стане сляп и глух за нейните забежки.

 

 

Лъв

 

От една страна Лъвовете обичат да се конкурират и би им харесало да виждат ухажори около своята любима – тогава ще я засипват с внимание и ще се борят за нейното сърце.

 

Дори да усещате ревността им, която те старателно крият, на тях всъщност им харесва да преследват своята любима до безкрай и никога да не я имат изцяло.

 

Дева

 

Мъжете Деви в началото изглеждат много ларж – сякаш никога няма да изревнуват за нищо, но не се подвеждайте по това.

 

Когато почувстват, че нещата между вас се получават, те се превръщат в много ревниви и обсебващи, точно типа мъже, които няма да пуснат жена си сама където и да било (ако тя им го позволи). Няма да крият ревността си от своята любима, но едва ли биха влезнали в конфликт с друг мъж.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия