Зодиите, които се отказват лесно от любовта

И не се връщат обратно

2018-02-02 17:30:00
Зодиите, които се отказват лесно от любовта
Снимка: Instagram

Има хора, които могат да преглътнат всичко – за тях най-важното е да запазят своята връзка на всяка цена. Знаци като Овен, Скорпион и Водолей никак не обичат да се отказват и се борят до последно, но понякога се оказва, че любовта отдавна си е отишла.

 

Има и други – такива, които много лесно могат да си тръгнат, и то не за защото не могат да обичат.

 

Ето кои зодиакални знаци се отказват лесно от любовта:

 

1. Стрелец

 

Стрелците не биха могли да виреят във връзка, където се чувстват потиснати, ограничени или пренебрегнати. Те са философски настроени и когато преценят, че едни отношения не носят щастие на нито един от партньорите, предпочитат да си тръгнат.

 

Освен това ценят свободата много високо и не биха могли да я заменят за връзка, която не върви достатъчно добре. Стрелците не обичат скуката – тя ги убива. Монотонните отношения ги депресират, защото често имат нужда от емоции и приключения.

 

2 .Лъв

 

Лъвовете умеят да правят хубави изненади и да накарат партньора да се чувства специален, но за съжаление любовта им не трае дълго (особено при мъжете). Представителите на огнения знак никак не обичат да правят компромиси и също така да прощават.

 

Те държат винаги да бъдат на първо място и когато усетят, че партньора им ги пренебрегва – няма място за прошка. Светът е пълен с хора, които биха оценили по-високо тяхната уникалност. Лъвът демонстрира своето царско пренебрежение и често води паралелни връзки и по този начин обрича връзката на провал.

 

Прекалено голямата му гордост не може да понесе никаква критика и дори най-малката забележка може да изпари моментално неговата любов. Лъвът е най-важен и винаги е прав, който не го е разбрал – просто да си върви по пътя.

 

 

3. Скорпион

 

Много интересно се получава при Скорпионите. Водният знак е готов да се бори с всички сили за връзката си и да направи невероятни жертви, но това е защото само той може да реши кога тя ще приключи.

 

Скорпионът няма да приеме края да бъде сложен от неговия партньор, но когато реши, че е увлечен от някой друг най-безцеремонно и безмилостно ще си тръгне и няма да усети вина.

 

Хората от този знак са много непредвидими – днес може да ви обичат до полуда, но никога не може да знаете какво следва. Много страстни, Скорпионите следват своите желания и не могат да им устоят.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

До divergent i az kato vidia 4e liubov i 4uvstva sa si oti6li 6te se distanciram . ve4e sum go pravila i ne sujaliavam/ no mujut , kogoto sega obojavam i 4akam e cialo sukrovi6te. i viarvam 4e moje da budem 6tastlivi zaedno. govoria bez tulkuvania

divergent
преди 6 години

"Знаци като Овен, СКОРПИОН и Водолей никак не обичат да се отказват и се борят до последно, но понякога се оказва, че любовта отдавна си е отишла.Има и ДРУГИ" тук изреждате стрелец, лъв и СКОРПИОН. :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия