Хороскоп за 2018 – Риби

Какво вещаят звездите на водния знак

2018-01-19 00:30:00
Хороскоп за 2018 – Риби
Снимка: Instagram

Годината е важна за Рибите. През 2018 те ще предприемат голяма крачка към промяна, което не е типично за знака.

 

 

Въпреки че водната зодия е подвижна и гъвкава, представителите обикновено не сменят професията си и рядко решават да прекратят брака си.

 

Тази година обаче е много вероятно Рибите да получат вдъхновение и да започнат нова работа.

 

Няма да съжаляват за това решение, въпреки че в началото ще им бъде некомфортно на новото място.

 

 

Рутината, с която са свикнали им създава усещане за сигурност и дава самочувствие на водния знак, но той се нуждае от промяна. Захващането с нещо ново ще се окаже много разтоварващо.

 

 

В любовта Рибите са в хазартно настроение, но трябва да обмислят добре решенията, които взимат, защото едва ли ще успеят да върнат нещата назад.

 

Необвързаните представители може да се окажат в любовен триъгълник през лятото, но вероятно ще успеят да се отдръпнат от ситуацията преди да бъдат наранени.

 

 

Звездите съветват Рибите да бъдат по-внимателни в комуникациите. Те са много емоционални и понякога се изказват нелогично, което може да доведе до конфликти.

 

 

Рибите умеят да изкарват пари, но умеят и да ги харчат. През 2018 е възможно да предприемат закупуване на по-големи материални придобивки, да правят ремонти или да инвестират голяма сума пари.

 

Важно е каквото и да решат, после да не съжаляват, защото всички решения ще се окажат много добри.

 

 

 

През 2018 не се очакват сериозни здравословни проблеми за Рибите, възможно е в края на годината да страдат от преумора и стомашно неразположение.

 

В семейството може да се получават някои неразбирателства. Звездите съветват Рибите да бъдат максимално открити и откровени, за да разрешават нещата още в зародиш.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия