Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Дева

Какво вещаят звездите за земния знак

2018-01-04 17:30:00
Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Дева
Снимка: Instagram

2018 година ще бъде изпълнена с много нови задачи за Девите. Период на голяма активност и приключения, които ще се окажат съдбоносни.

 

 

Сатурн ще създава неприятности в забързаното ежедневие, но животът не е идеален, колкото и да им се иска на Девите всичко да върви по план.

 

Още в началото на годината земния, подвижен знак ще създаде много нови връзки в службата, които ще се окажат полезни на по-късен етап, затова е добре да поддържа отношенията си с тези хора във времето.

 

 

Екипната работа ще върви на Девите и те ще попаднат в много сплотен екип на работното място, но е добре да овладяват критичното си мислене и да приемат, че колкото и да е добър някой той не може да бъде идеален.

 

Любовния живот за Девите ще бъде спокоен и онези, които вече са обвързани ще се усетят по-сигурни в отношенията с любимия човек.

 

 

Необвързаните Деви обаче имат възможността да срещнат любовта на живота си в края на годината. Но трябва да внимават в началото на връзката и да не бъдат твърде настоятелни, защото има вероятност да попаднат в любовен триъгълник.

 

 

 

В здравословен план звездите съветват Девите да бъдат внимателни. Тази година е много добър период да помислят за отказване от вредни навици, защото ще бъдат по-решителни и амбициозни.

 

През новата година семейството на Девата ще има нужда от много внимание. Въпреки многобройните си ангажименти добре е да намирате повече време за близките си, които винаги имат нужда от вашия съвет. Възможно е много представители на зодията да сменят дома си и да заживеят самостоятелно.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия