Топ 3 на най-лигавите зодии

Които мрънкат докато не получат каквото искат

2017-12-29 17:30:00
Топ 3 на най-лигавите зодии
Снимка: Instagram

Зодиите, които обичат да се лигавят и да настояват на своето, независимо какво е то, са такива не само в детските си години, но и като възрастни хора.

 

 

Някои хора искат винаги да им се угажда и всички да се съобразяват с техните настроения и желания постоянно, като често пренебрегват чуждите нужди в името на своите.

 

Те са в състояние да изпаднат в истерия, да реват, да викат и да се тръшкат дори за най-дребното нещо, което не е по вкуса им, а след това се сърдят и мрънкат в продължение на дни.

 

За тях никога нищо не е без значение и имат мнение, на което държат, дори въпроса да не е от съществена важност за тях.

 

Ето и кои са най-лигавите представители на зодиака:

 

 

Риби

 

Рибите са в състояние да подлудят околните с безкрайното си мрънкане. Те превръщат всяка дреболия в истинска драма, защото не е станало точно както те искат.

 

 

Мисълта какво искат другите рядко минава през главата им и те се впускат в преследване на капризите си и задоволяване на всяко щение.

 

Освен всичко, Рибите имат нужда да се представят като жертва (макар че всъщност рядко изпадат в подобно положение). Те държат другите постоянно да им съчувстват и да ги съжаляват, за да им бъде угаждано денонощно.

 

 

 

Лъв

 

Лъвовете се чувстват царе по рождение. Какво да направят, че са толкова велики и важни и другите са длъжни да им угаждат непрекъснато?

 

Царските капризи трябва моментално да бъдат задоволявани, но дори и да се справите перфектно с всичко не очаквайте похвала – ще получите само тяхното благоволение.

 

Обикновените хора в обкръжението на Лъва трябва да му се възхищават и да се съгласяват с всичко, което той оповести, а в замяна могат да се порадват на царствената му компания за малко.

 

В случай че нещата не се случват както той иска, Лъвът просто ще си тръгне с гордо вдигната глава, в търсене на следващия обожател, който ще оцени неговата персона подобаващо.

 

 

Близнаци

 

Близнаците обичат да дават вид на много самостоятелни и широко скроени личности, но истината е далеч, далеч от това.

 

Те често се превръщат в деца, без значение от възрастта си, а всички околни трябва да се грижат за тях.

 

 

Инфантилното поведение ги прави безотговорни, но това никак не притеснява Близнаците. Те не искат много – само някой да се погрижи за храната вкъщи и за променливото им настроение, на което те най-безцеремонно дават воля дори в много неподходящи ситуации.

 

Резултатът от усилията на близките на въздушния знак обикновено е едно разсърдено и недоволно същество, което вечно мрънка и не оценява чуждите жертви.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия