Любовен хороскоп за 2018 – Телец

Какво очаква земния, неподвижен Телец през новата година

2017-12-21 17:30:00
Любовен хороскоп за 2018 – Телец
Снимка: Instagram

С наближаването на 2018 Уран и Плутон продължават да дават енергия в професията, което в началото на новата година ще донесе непредвидима промяна в кариерата на Телеца.

 

 

През новата година се очаква разясняване на отношенията с партньора за обвързаните. Комуникацията между вас ще се подобри, след като Телецът изпита желание да изясни насъбралото се напрежение.

 

За необвързаните представители, периодът между февруари и юни ще предостави възможност за започване на нови отношения, но само при наличие на повече активност от страна на земния знак.

 

 

 

В края на годината Телците може да имат неочаквана среща със стар познат, представител на зодия Близнаци, който ще ги развълнува силно.

 

Обвързаните Телци е добре да внимават, защото новата им връзка може да се окаже изправена пред голямо изпитание, ако се увлекат прекалено по Близнака.

 

2018 ще се окаже стабилна във финансово отношение година, но не очаквайте големи приходи.

 

През пролетта е възможно да започнете нова работа или да получите повишение, което няма да ви позволи време за дълги почивки и ваканции, затова се възползвайте от всеки свободен момент пълноценно и релаксирайте.

 

Въпреки активния професионален и личен живот, добре е Телците да помислят за повече движение. Юли и Август са подходящи за записване на спорт, като плуването обикновено пасва добре на земния знак - водата го зарежда.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия