Знаците, че не ставаш за връзка

И саботираш всички отношения

2017-12-17 10:30:00
Знаците, че не ставаш за връзка
Снимка: Instagram

Ако си човек, който не може да се похвали с много сериозни връзки и усещаш, че поради някаква причина не допускаш отношенията с някого да станат наистина близки, или пък познаваш човек, който има подобна особеност, значи трябва да прочетеш това.

 

 

Има доста такива мъже, а и жени и това е съвсем нормално. За тях да бъдат във връзка е голямо предизвикателство, което изисква прекалено много усилия, за да си заслужава.

 

Дали страдат от болезнено чувство за свобода или по никакъв начин не умеят да отстъпват и да правят компромиси - те саботират отношенията с всеки, показвайки самодостатъчност и безразличие.

 

 

Ето кои са признаците, че някой определено има проблем с обвързването:

 

1. Няма нужда от компания често

 

Ако става дума за човек, който обича да седи сам, обича да прави всичко сам и не се нуждае от мнение и рамо, на което да се облегне, много е вероятно той да няма нужда от връзка.

 

Такъв човек умее да се забавлява сам и ако в краен случай се наложи, просто излиза някъде без задължително да му трябва компания.

 

 

 

2. Не го интересува, че така трябва

 

Този човек не се интересува, че всички други намират партньор и се обвързват, дори се гордее със свободата си.

 

Той не разбира стремежа на останалите да имат любовни отношения, защото според него любовта би трябвало просто да дойде, а не да я чакаш или търсиш.

 

3. Не обича драми

 

Колкото и подходящи да са двама влюбени един за друг, без съмнение понякога се получават неразбирателства, в следствие на което някой е обиден и разстроен.

 

Това се явява една от причините някои хора да избягват сериозните отношения, защото просто не искат никакви драми и сълзи в живота си – те „нямат намерение да се занимават с глупости“... както често може да чуете от тях.

 

 

4. Държи прекалено много на свободата си

 

Свободата има два аспекта. Първият е, че този човек иска да се чувства свободен в дейностите, които го вълнуват. Като любимото хоби, работата, приятелите и т.н.

 

Той не обича да дава обяснения и да се съобразява с чуждите планове, което определено би създало проблем в една връзка.

 

 

Вторият аспект на свободата е нежеланието да се обвърже само с един партньор. Той има нужда от разнообразие и не може да понесе мисълта, че ще изпусне новата си тръпка, за да се опитва да бъде моногамен, а това би наранило партньора и довело до край на връзката.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
LoadRunner
преди 6 години

Добре, апроксимирах се с тия фактори. Въпроса е ся кво да правя? Да се примирявам ли? Смисъл че спасение няма, да си свиквам и да се оттегля на село примерно (въртяло ми се е в главата).

papugai
преди 6 години

не е проблем да имаш проблем с обвързването, проблем е да нямаш проблем да се обвържеш, това показва, че не си пълноценен и търсиш някой да ти запълва празнотите/недостатъците


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия