Как да спечелите жената според нейната зодия

Намерете пътя към сърцето на вашата дама

2017-11-15 18:30:00
Как да спечелите жената според нейната зодия
Снимка: Instagram

Овен

 

Трябва да я приемате такава каквато е. Не правете грешката да мислите, че жената Овен е сила, с която може да се преборите - тя няма да се поколебае да ви сложи на място.

 

Тя е състезател по природа и на моменти може да ви се стори доминираща. Нуждае се от някой, който няма да се уплаши от силния й характер, а ще я обича и уважава точно такава.

 

 

 

Телец

 

Ще трябва да се докажете – жената Телец не се влюбва лесно и не вярва в любовта от пръв поглед. Тя харесва романтичните жестове и изискана обстановка.

 

Разберете, че тя просто обича да ви дразни с ината и нежеланието си за промяна понякога. Не се отказвайте ако искате да я спечелите.

 

 

Близнаци

 

Ще трябва да й се разкриете. С тази прекрасна усмивка и интересна същност я намирате незабравима, нали? Няма да бъде лесно да задържите вниманието й, защото тя е интелигентна освен умна.

 

Поговорете с нея за интересите й, а особено ще я трогнете ако се запалите по някой от тях. Допуснете я до себе си, споделете й своите мисли и чувства.

 

 

Рак

 

Бъдете нейната опора. Помнете, че тя държи на семейството си и ще приема партньора си като част от него. Жената Рак обича да защитава близките си.

 

Тя търси мъжа на живота си и няма да се задоволи с по-малко. Ако искате да я спечелите, трябва да я обедите, че домът е там, където сте двамата – заедно.

 

 

 

Лъв

 

Ще започнете да вярвате в любовта от пръв поглед когато я срещнете, защото тя ще си тръгне със сърцето ви. Жената Лъв е пленителна и вълнуваща и няма да можете да й устоите.

 

Когато я опознаете по-дълбоко, ще откриете колко сложна личност е всъщност. Тя се държи сякаш няма нужда от никого, но когато е влюбена в нея ще се появи болезнена нужда от внимание.

 

 

Дева

 

Трябва да я разбирате. Това не винаги ще бъде лесна задача, защото тя не казва много за нейните чувства. Но под външното спокойствие, което излъчва, се крие много страстна и чувствителна натура, която чака да бъде открита от точния мъж.

 

Тя е една от най-неразбраните зодии, затова трябва да прескочите отвъд външността и да погледнете по-дълбоко в нейната душа. Понякога може да стане много критична – тя е такава когато обича.

 

 

 

Везни

 

Трябва да я оценявате. Може да не знаете, но всички я обичат, защото е романтична и сладка. Тя си мечтае за рицаря, който ще я спаси и защити – за жената Везни любовта е всичко.

 

Тя държи на честността и хармонията в една връзка, затова е важно да я оценявате и да не я приемате за даденост.

 

 

Скорпион

 

Трябва ви търпение. Понякога ще я разбирате, но ще има моменти, когато ще ви се струва, че никога няма да я опознаете. Жената Скорпион е много непредсказуема и настроението й се сменя без предупреждение.

 

Тя е фаталната жена, по която всички си падат и ще бъде голяма грешка да мислите, че можете да я контролирате или промените. Определено трябва да знаете кога да й дадете пространство и кога да я подкрепяте.

 

 

Стрелец

 

Трябва да бъдете широко скроени. Любовта на жената Стрелец ще ви развълнува невероятно и никога няма да скучаете с нея. Тя обича приключенията, цени свободата и е толкова пленителна, че скоро ще разберете как е откраднала сърцето ви.

 

Запомнете, че най-голямата грешка, която може да направите е да я пришпорвате. Само тя може да реши дали и кога ще ви допусне до себе си.

 

 

 

Козирог

 

Не бързайте да разкривате намеренията си. Жените Козирог са много горди и може да сметнат за обида, ако им покажете любовта си твърде бързо. Тя знае колко е привлекателна и смята за късметлия онзи, който ще получи нейното благоволение.

 

Жените от тази зодия не са особено романтични и вярват, че отношенията се градят с времето. Ще трябва да почакате докато реши дали да ви допусне до себе си.

 

 

Водолей

 

Трябва да уважавате чувствата й. От момента, в който я срещате, вие знаете, че е различна. Жената Водолей е най-независимата от всички в зодиака и слуша само вътрешния си глас. Тя не търси любов, но любовта я намира.

 

Тя се чувства добре в кожата си и няма намерения да сменя статуса си на необвързана скоро. Но ако успеете да се свържете с нея интелектуално и да погледнете отвъд ограниченията, може да се окажете точно това, което тя желае.

 

 

Риби

 

Трябва да бъдете честни. Да се влюбите в жена Риби е сякаш да бъдете герой от приказка – магическо и вълшебно. Вие я срещате и се очаровате от грижовната й природа, която се раздава за другите, и изведнъж се изпълвате с желание да отвърнете на всичко това.

 

За да я задържите до себе си, бъдете честни. Тя може да приеме истината, дори да е болезнена, но не би се впечатлила от страхливец, който не умее да нарича нещата с истинските им имена.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

i na kraia kakvoto se slu4i v miga. s tova gledane po u4ebnik se izpuska magiata na jivia kontakt


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия