Гаджето ми изневери и това беше най-хубавото, което можеше да се случи

Как болката посочва верния път

2017-12-25 15:00:00
Гаджето ми изневери и това беше най-хубавото, което можеше да се случи
Снимка: Instagram

Да си играеш с доверието на някой винаги се оказва лошо решение, но понякога раздялата заради изневяра може да се добро стечение на обстоятелствата.

 

Тези истории ще ви покажат, че изневярата може да променя живота към по-добро.

 

„Това ни накара да разберем, че сме по-добре като приятели, отколкото като двойка“, казва Хедър, 26г.

 

 

 

 

„Излизах с гаджето ми, от колежа, в продължение на 3 години. Последната година от нашата връзка, може би бяхме по-скоро приятели, отколкото гаджета.

 

Но никой от нас не правеше крачката към радяла, защото имахме толкова много приятели и живеехме заедно.

 

Една нощ забелязах, че си пише с непознат номер и това ми се стори странно. Гледахме филм, когато започнаха да изскачат съобщения. Това се случи пак през следващите дни.

 

 

 

 

След като няколко пъти той се прибра, миришейки на трева, казвайки че е бил при стар приятел, станах подозрителна и реших да го разпитам.

 

Блъфирах тотално, когато казах, че знам за изневярата му и бях смаяна, когато видях как той изведнъж се отпусна на дивана, признавайки си всичко.

 

А това, което най-малко очаквах беше, че той ми изневерява с мъже!

 

По-късно обсъдихме какво ще правим занапред с положението, в което се намираме – все пак живеехме заедно.

 

 

 

 

Не го мразех – чувствах се облекчена. Тежеше ми, че отношенията ни не са достатъчно пълноценни и търсех вина в себе си. Но когато разбрах, че причината е другаде, честно казано се зарадвах.

 

Все още държа много на този човек – винаги ще бъдем приятели. Вече не живеем заедно, но знам, че мога да разчитам на него, както и той на мен“.

 

„Осъзнах, че поддържам тази връзка, поради ужасна причина“ - Лесли, 24г.

 

Имах дълга връзка, която се състоеше от много раздели и събирания. Отношенията ни не вървяха никак добре, но бях привлечена от него и всеки път се връщах назад, надявайки се да се получи.

 

 

 

 

След поредната раздяла, той ми изпращаше съобщения, в които казваше, че съжалява. Струваше ми се, че наистина го боли и давах поредния шанс.

 

И така, докато един ден не разбрах каква е причината за всичко това. През цялото време имало друга. Поддържал е две паралелни връзки и е бил ту с нея ту с мен.

 

Разбира се, в първия момент се почувствах много предадена, но после успях да намеря кураж и да науча подробности.

 

Открих, че познавам другото момиче и през цялото време е имало очевидни признаци, че има и друга. Колко наивни са влюбените понякога.

 

Минаха няколко месеца и раната вече зарастваше. Един ден, докато се разхождах с най-добрия си приятел, той ми призна, че винаги е бил влюбен в мен и е чакал с надежда връзката ми с предишното момче да свърши.

 

 

 

 

Не е споделил чувствата си от страх, че по-късно мога отново да реша да се върна при бившия си.

 

Когато ми сподели, че е влюбен, нещо в мен трепна. Разбрах, че аз също изпитвам нещо. Сега когато сме заедно от година, мога да кажа, че съм ужасно щастлива за онази изневяра. Тя ми даде сили да продължа напред и да намеря щастието“.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

az obojavam prekrasen muj , za kogoto garantiram 4e niama podobno povedenie kum dvama ni i kum 4uvstvata mi , a hlapeto mi e mlad 4ovek , za kogoto sveta e o6te miasto v koeto si tursi priateli i sreda.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия