Седмичен тийнейджърски хороскоп 6 ноември - 12 ноември

Каква ще бъде седмицата?

2017-11-06 12:00:00
Седмичен тийнейджърски хороскоп 6 ноември - 12 ноември
Снимка: Instagram

Овен

 

Желанието ви да отстоите позицията си на всяка цена може да предизвика ожесточени спорове и да ви създаде неприятели. Опитайте се да преодолеете съпротивата на събеседниците си с точни аргументи, а не с крясъци.

Не е изключено в края на седмицата да участвате в кратко пътуване, свързано със състезание или друга изява и да получите оригинален подарък.

Прекалената настъпателност в любовните отношения ще завърши с неприятни последици.

 

Телец

 

Ще имате известни затруднения в това да намерите общ език със събеседниците си и ситуацията най-вероятно ще ви разтревожи. Ако сте обсъдили у дома покупка на скъпа вещ и сте получили одобрение, то почти сигурно е, че желанието ви ще бъде удовлетворено. Не прекалявайте с претенциите и не изнудвайте родителите да ви купят още нещо в добавка.

Не се очакват сериозни проблеми с усвояването на учебния материал.

Настроението ви е романтично, влюбчиви сте. Организирайте си някакво общо занимание с предпочитаната от вас личност, за да се опознаете по-добре.

 

Близнаци

 

Комуникативните ви способности са повече от добри. Убедителни сте и ще успеете да прокарате оригинални предложения, за които преди време не сте получили подкрепа. При обсъждането им ще установите кои са истинските ви приятели и кои общуват с вас само за да ви използват.

Ориентирайте се към духовни развлечения, за да получите истинска радост от личните отношения.

 

Рак

 

Ако извънкласните ви задължения не са регулярни, а по ваш избор, то ориентирайте усилията си предимно към училищните занимания през тази седмица. Може да са ви скучни, но за да си създадете някакво разнообразие отделете време и променете леко интериора в стаята си. На вас ще ви е по-уютно, а всички останали у дома ще са приятно изненадани.

Бъдете предпазливи, когато се намирате на места, където има струпване на много хора като градски транспорт, молове, подлези. Съществуват предпоставки за травма.

Личните отношения ще са леко конфликтни. Не зачестявайте със срещите, за да не се стигне до раздяла.

 

Лъв


Сравнително спокойна седмица. Ще разполагате с достатъчно време и, което е много важно, с достатъчно пари. Ако имате някакви пропуски с учебния материал сега е моментът да ги наваксате.

Не са изключени проблеми с по-малките ви братя (сестри), които ще се опитват да ви прехвърлят задълженията си. Оставете съдийската роля на родителите си, саморазправата в този случай не е добра идея.

Предстои вълнуващо запознанство на необичайно място, например в библиотеката, поликлиниката или друго, съвсем нестандартно. Първоначално ще ви въодушеви, но връзката едва ли ще продължи дълго.

 

 

 

 

Дева


Желанието ви да направите добро впечатление може да ви изиграе лоша шега. Не се захващайте с прекалено много неща едновременно, защото ако не успеете да се справите ще се почувствате доста неприятно. Действайте бавно и обмислено.

Ако разпределите джобните си правилно ще разполагате с достатъчно за развлеченията, които предпочитате. Въздържайте се от импулсивни покупки.

Общителни сте и вероятно ще създадете някакво познанство по време на пътуване. В случай, че вече сте обвързани с приятелство, то не давайте поводи за ревност.

 

Везни


Единственото условие за постигане на целите, успешна работа и разкриване на пълния ви потенциал през тази седмица е да спазвате правилата. Стойте далеч от всякакви съмнителни дейности, които не само ще навредят на доброто ви име, но може и да ви създадат сериозни неприятности с хората, от които зависите (родители, учители).

Не отхвърляйте предложенията за сътрудничество. Благодарение на тях ще постигнете добри резултати с много по-малко усилия.

Що се отнася до романтичните отношения, то може да изслушате мнението на приятелите си, но решенията трябва да си останат ваша грижа.

 

Скорпион


Съсредоточете усилията си към текущата работа. Моментът е подходящ за оправяне на стари грешки. Не си бутайте носа на всякъде, защото ще ядосате някого и ще разгласят ваша тайна, която не бихте желали да става достояние на много хора.

Проявете предпазливост, пазете си вещите и парите. Не е изключено да станете жертва на измама. Въздържайте се от финансови уговорки.

Не коментирайте чуждите недостатъци, вие също не сте идеални. Любовта не е повод да правите компромис с принципите си.

 

 

 

 

Стрелец


Разсеяни сте много, което е предпоставка за сериозни грешки. Ще си навлечете неприятности, ако не спазвате правилата за движение и тези в градския транспорт. Добрата новина е, че ще разполагате с достатъчно време, за да довършите изостаналите си задачи.

Ако намерите скъп предмет или пари не ги задържайте за себе си. Посъветвайте се с учителите или родителите как е най-правилно да процедирате.

Избягвайте експериментите, свързани с външния ви вид, едва ли ще получат одобрение точно от онзи, на чието мнение най-много държите.

 

Козирог


Преценявайте силите и възможностите си обективно. Ще постъпи предложение да участвате в някакъв нов проект. Не отказвайте, но и не се натоварвайте с цялата организация. Възползвайте се от наличния чужд опит.

Разпределяйте парите си разумно. Не е препоръчително да взимате и да давате заеми. Ако сте достатъчно икономични ще успеете да заделите средства за по-скъпа покупка, която ще реализирате след време.

Не залагайте прекалено на новите запознанства. Ще са краткотрайни и няма да отговорят на очакванията ви.

 

 

 

 

Водолей


Динамичен период, в който ще се наложи да се натоварите с допълнителни отговорности. Всичко ще ви се получи много добре, ако се преборите със собствения си мързел и нежелание да поемете инициативата. Разполагате с достатъчно време и въображение, за да покажете най-силните си страни.

Участие в мероприятие от по-общ характер ще е свързано с вълнуващи емоции. Ще имате възможност да изгладите конфликт със съучениците или някой от учителите си. Би било грешка да не се възползвате.

Предположението ви, че виртуално запознанство ще се превърне в реално едва ли ще се сбъдне.

 

Риби

 

Като цяло периодът ще е спокоен. Ще има разни дребни промени, свързани с отговорностите ви, но те няма да предизвикат бурни емоции и стресови състояния. Постарайте се да уточните взаимоотношенията си, особено с хора, от които зависи ежедневната работа. Изпълнявайте обещанията си коректно. Отлагането на една или друга задача ще предизвика недоволство и конфликти.

Организирайте заниманията си така, че почивката ви да е активна, свързана със спорт, посещение на културни мероприятия, отдих на чист въздух.

За любовните отношения можете да се доверите напълно на интуицията си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия