Дошъл ли е моментът да заведем гаджето при родителите

Съвети от експерт

2017-11-09 10:30:00
Дошъл ли е моментът да заведем гаджето при родителите
Снимка: Outnow

Чудите се дали да направите тази крачка? Отношенията с партньора стават сериозни и може би е време да го срещнете с вашите. Омръзнало ли ви е да криете, че се срещате с някой, за да не провокирате желание у родителите си за запознанство?

 

Ако е дошъл момента да си задавате въпроса – време ли е за среща между новата ви тръпка и вашите, ето какво как да постъпите:

 

Експертът по любовни отношения Април Масини, съветва да отложим този момент между 6 месеца и година от началото на връзката ни.

 

„По-рано от това ще бъде твърде скоро, защото връзката все още не е изяснена. След 6 месеца ще се познавате достатъчно добре и ще можете да бъдете по-сигурни дали искате да бъдете моногамни с този партньор“, казва Масини.


 

 

Първите три месеца са срока за опознаване и периода, в който решаваме дали виждаме смисъл в отношенията.

 

Трябва да бъдем сигурни, че желаем сериозно обвързване преди да включим семейството си в картинката. В случай че искрите изгаснат много бързо, би било глупаво да заблуждаваме близките си.

 

Но, разбира се, всяка двойка е различна, всеки човек е различен. Не може да има правило, отнасящо се за всички – ако чувствате, че това е вашият човек и знаете, че й той усеща същото с вас, можете да предприемете тази крачка и много по-рано.

 

Понякога съвпадението е толкова голямо, че вие просто знаете, че този път си заслужава още от самото начало.


 

 

Ако сте запознали партньора си с приятелите си, изпълнени с желание да го покажете на всички, то вие сте готови да го срещнете и с родителите си.

 

Но отлагането на срещата с роднини твърде дълго е ясен знак, че вие нямате никакви намерения да бъдете с този човек дълго, да не говорим завинаги.

 

Колкото и да продължават тези отношения, фактът, че нещо във вашия човек ви притеснява и искате да го скриете е достатъчно красноречив.

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия