Какви сте в очите на хората според зодията I част

Каква е разликата между хорското мнение и истинската ви същност

2017-11-08 18:30:00
Какви сте в очите на хората според зодията I част
Снимка: Instagram

Не съдете за книгата по корицата – гласи народната поговорка. Как изглеждате отстрани, не винаги съвпада с истинската ви същност. Как се обличате или изглеждате, не винаги говори точно за това, което се крие отдолу. Ето как ви възприемат околните, според зодиакалния ви знак, както и какво се крие под маската, която често носим:

 

Овен

 

Овните умеят да изглеждат спокойни, готини и сдържани. Може да не ви изглеждат емоционални на пръв поглед, но всъщност Овните са вулкан от емоции и това ще ви кажат техните роднини, близки приятели или съквартиранти. Те са състезатели и имат лидерски характер, което ги кара лесно да се палят когато нещо не се случва както го искат те. Знайте, че те не са лъжица за всяка уста, нищо че в началото изглеждат много отстъпчиви и усмихнати.

 

Телец

 

Те обичат високото качество и искат да имат най-доброто от всичко. Какво притежава и как представя себе си, винаги ще бъде техен приоритет. Телците изглеждат много отворени към едни и резервирани към други, но всъщност са много земни и не се приемат прекалено на сериозно.

 

Близнаци

 

Те често изглеждат сякаш са свободни души, които не могат да бъдат ограничени от нищо и никого. Близнаците ще облекат каквото им се иска и няма да мислят за чуждото мнение. Ще кажат каквото им дойде на ум, без да му мислят много кой ще бъде обиден или наранен. Но истината е, че всъщност са много притеснителни и чувствителни. И биха се съобразили с другите повече отколкото всички очакват.

 

Рак

 

Раците изглеждат чувствителни и грижовни – сякаш винаги мислят за другите, може да ви се сторят отстъпчиви и жертвоготовни. Но истината е, че те са много упорити, не обичат да отстъпват и често стават агресивни. Егоизмът също не им е никак чужд, не очаквайте от тях големи жертви.

 

 

 

 

Лъв

 

Лъвовете изглеждат силни и горди. Ще бъдат първите, които ще се включат в ново предизвикателство. Тяхното мнение винаги е правилно и външният им вид е изряден. Обичат да подчертават чара си с бижута и аксесоари. Но всъщност Лъвовете са много интуитивни и креативни. Обичат да се грижат за другите и с удоволствие биха ви сготвили или подарили нещо интересно.

 

Дева

 

Те са работливи и сякаш подготвени за всичко. Изглеждат спретнати и готови за нови проекти и начинания. Но вътрешно са големи купонджии, имат нужда само от малко насърчаване. Веднъж показала се дивата им страна – нищо не може да я спре.

 

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия