Кои зодии лъжат най-добре

Вижте кой обича да си измисля

2017-10-31 18:00:00
Кои зодии лъжат най-добре
Снимка: Instagram

Лъжите съществуват откакто съществуват хората. Лъжем, за да защитим другите, себе си или просто за забавление. Това е природата на човека, но не е особено типично за всички зодиакални знаци. В зависимост от зодията, всеки има типичен начин да лъже. Има такива, които чувстват вина и избягват лъжите колкото могат, а други нямат такива притеснения и смело си измислят. Трети пък нямат нуждата да лъжат и държат на честната дума. Ето кои зодиакални знаци умело боравят с лъжите:

 

Скорпион

 

Скорпионите са манипулатори и лъжите са игра, която те владеят много добре. Може би заради проницателната им природа, която им позволява да получават много информация, често служейки си с измама и лъжа.

 

Водолей

 

Те са умели разказвачи на истории. Лъжите им често са прекалено добри, за да са истина, но Водолеите не спират да ги изричат докато най-накрая не изгубят доверието на всички.

 

Лъв

 

Лъвовете обичат вниманието на околните. Те биха разказали история, която ги показва в най-страхотната светлина и колкото по-впечатлена е публиката, толкова по-вдъхновяваща става историята им.

 

Близнаци

 

Близнаците имат богато въображение и често си украсяват истории, а хората им вярват. Толкова са добри, че накрая ви е все едно дали е лъжа или истина.

 

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия