Всички имаме лоши навици, които някак винаги ни лишават от най-доброто в нас. Дали ще си гризем ноктите, когато сме нервни или ще си забравяме ключовете, телефона или все нещо – със сигурност всеки прави нещо, което му се иска да спре.

 

Не се срамувайте от лошите си навици, защото всеки ги има – дори този, който смятате за перфектен. Вижте какви са вашите досадни привички, както и тези на другите знаци, защото някои от тях са наистина странни:

 

Овен

 

Овните имат навика да говорят прекалено високо или много ниско. Те просто не могат да преценят с какъв тембър и сила да звучи техният глас. Когато се развълнуват, ще ги чуете така пискливи, а когато са уморени, гласът им ще звучи като на Джоко Росич.

 

Телец

 

Когато Телецът е нервен понякога гризе ноктите си. Този лош навик винаги съсипва маникюра на дамите от зодията. Добре е Телците да опитат други начини за справяне с притесненията, като разходки или медитация.

 

Близнаци

 

Те са обсебени от телефона си и той винаги трябва да е в ръката им. По всяко време Близнаците са вглъбени в него и се разсейват от комуникацията с хората около тях. Добре е да помислят дали това не изглежда малко грубо понякога.

 

Рак

 

Раците имат навика да мечтаят, но той става лош когато прекаляват. Те често са отнесени и сякаш не са на земята, а така изпускат важните неща, които се случват около тях.

 

Лъв

 

Лъвовете имат ужасния навик да отлагат, когато някой има нужда от тях. Ако ги помолите за услуга те щастливо се съгласяват, но дойде ли време да се захванат за работа, ще има да почакате. Винаги чакат до последната минута и това ги прави много ненадеждни.

 

Дева

 

Девите имат лошия навик да бъдат твърде безкомпромисни. Ако ги попитате за мнение, те няма да му мислят дали ще ви заболи от отговора. А ако имате смелостта да сбъркате, да знаете, че непременно ще ви се наложи да се поправите и то веднага. Понякога изглеждат груби, добре е да помислят за това.

 

Везни

 

Везните често забравят да гледат хората в очите докато говорят с тях. Много обичат да се втренчват някъде другаде или просто да блуждаят с поглед из пространството. Хората си мислят, че не са заинтригувани от разговора и може да останат обидени.

 

Скорпион

 

Разсеяните Скорпиони често забравят какво казват на хората, точно след като са го изрекли. Например, ако ви дават някакви наставления, щом сте разбрали каквото трябва, моментално ще се сетят за нещо друго и ще забравят вашия разговор, сякаш никога не е бил.

 

Стрелец

 

Стрелците трудно се спират на едно мнение. Те често вземат различни решения и мнението им се променя постоянно. Да си направите планове с тях е мъчително, защото те винаги правят промени в последната минута.

 

Козирог

 

Козирозите умират да дават съвети, но са така лицемерни, ако се наложи да ги прилагат за себе си. Те говорят едно и правят друго. Често казват какво трябва да се прави, оставяйки другите с убеждението, че са безгрешни.

 

Водолей

 

Те често издават странни звуци, които са дразнещи, по време на работа или в обществения транспорт. Хората се чудят какво си пеят, когато прекаляват.

 

Риби

 

Те обичат да клеветят другите. Когато са разстроени или ядосани, купища ругатни излизат от устата им. Рибите не умеят да се контролират и понякога си изтърват нервите (или псувните) в най-неподходящите моменти. 

Автор: