Носи ли щастие любовта на Везните

Какви са те и какво можем да очакваме от тях

2017-10-25 18:00:00
Носи ли щастие любовта на Везните
Снимка: Instagram

Разбира се, има представители на всеки зодиакален знак, които не могат да послужат за представителна извадка. Но сега няма да говорим за тях, а за онези, които носят някои основни черти на знака и гордо могат да се нарекат Везни.

 

Като цяло те са хармонични, учтиви и уравновесени хора. Но под повърхността може да намерите малко повече – може би не чак толкова слънчево и прекрасно. И помнете – ако ви се е случило да се влюбите във Везни, бихте искали да ги задържите завинаги.

 

1. Везните са малко странни

 

Дали заради странните животински звучи, които може да бъдат доловени около тях или желанието им да се оприличават на котки. Вероятно те са създателите на странните танцови движения в кухнята, но каквито и да са техните странности ще трябва да свикнете с тях.

 

2. Трудно взимат решения

 

Няма значение дали става въпрос за смяна на професията или избор в менюто за обяд, за тях всеки избор е изключително важен и е въпрос на живот и смърт. Дори все пак да се стигне до някакво решение, винаги има вероятност да съжалят за него и да го променят в последния момент.

 

3. Те са носители на мир

 

Везните се борят за световен мир и разбирателство между всички хора. Имате врагове, които мразите? Дори Везните да не ги харесват също, не очаквайте от тях да го демонстрират – те ще бъдат любезни както винаги, дори да ви се иска поне веднъж да покажат, че са на ваша страна.

 

4. Думата „не“ не им е никак по вкуса

 

Везните не умеят да отказват. Ще се съгласят на всяко ваше предложение с охота, но и на предложението на всеки друг. Те ще поемат допълнителен ангажимент, дори в най-натоварения си ден, защото не могат да кажат не. Но както не обичат да отказват, никак не обичат и на тях да им бъде отказвано. Това е зодията, която никога няма да се примири с вашето мнение, в случай че то е различно от тяхното.

 

5. Везните обичат нови предизвикателства

 

Винаги ще има нещо, за което да се борят и колкото по-недостижимо изглежда, толкова повече ще го желаят. Дори да имат всичко, което може един човек да има, те ще намерят какво да преследват все така настървено.

 

6. Те са чудесни слушатели

 

Любовници, идвайте с проблемите си – Везните имат съвет за всеки. Можете да им се доверите, умеят да пазят тайни, а също и да измислят едно разумно решение, погледнато безпристрастно както само те могат. Обичат да казват това, което искате да чуете и това може понякога да ви стане досадно.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия