Кое в женската външност привлича мъжете най-силно

Ще се изненадате

2017-11-08 14:30:00
Кое в женската външност привлича мъжете най-силно
Снимка: Instagram

1. Усмивката

 

Най-забелязвана е усмивката на една жена. Тя привлича най-силно и въздейства най-запомнящо се. Проучване между 5 481 мъже, показало убедително, че господата харесват усмихнати, лъчезарни дами и така най-лесно могат да бъдат впечатлени. Не забравяйте – усмивката ви може да разтопи и най-дебелите ледове, бъдете по-позитивни и усмихнати.

 

2. Очите

 

Казват, че очите са прозорец към душата и е факт, че повечето мъже подсъзнателно мислят, че очите могат да им помогнат да опознаят своята избраница. Когато хората казват очи, всъщност имат предвид цялостния израз на лицето, излъчването, което има една жена.

 

3. Гърдите

 

Няма да се изненадате от това, че мъжете често гледат първо в тях. Много мъже са посочили гърдите като първото нещо, което забелязват в жените. Ами няма какво да се учудваме – мъжете обичат гърди.

 

4. Косата

 

Прокарвайки пръсти през косата си, една жена изглежда много секси в очите на мъжете. Според господата, красивата коса е много привлекателна част от женската външност. Господата предпочитали дългите, гъсти и прави коси. 

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия